Wil jij graag goedkoop naar Servie bellen alleen weet je nog niet hoe dit in zijn werking gaat? Als je regelmatig naar vrienden, familie of kennissen in Servie belt wil je dit natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen. In deze blog zullen we jou precies uitleggen hoe je veel geld kan besparen met goedkoop bellen naar het buitenland. We zullen de beste optie voor goedkoop bellen naar servië voor jullie beschrijven.

Goedkoop bellen naar Servie: De opties!

Goedkoop bellen naar het buitenland, in dit geval naar Servië, kan op verschillende manieren. Vaak zit er tussen deze verschillende mogelijkheden nog een aardig prijsverschil. Het vergelijken van deze verschillende bel mogelijkheden neemt vaak veel tijd in beslag. Wij hebben jou hierbij geholpen. Lees hieronder welke goedkoop bellen naar servie opties de goedkoopste zijn.

Met een prepaid simkaart van Lebara One kun je tegen scherpe tarieven bellen naar Servië

Waar de grotere Nederlandse providers zich vooral richten op binnenlandse telefonie, focused Lebara zich ook op het bellen naar het buitenland. Hierdoor maakt Lebara als internationale provider goedkoop bellen naar Servie mogelijk. Bekijk onderstaande tabel voor de tarieven van Lebara voor het bellen naar Servië en bestel meteen jouw prepaid simkaart!

Prepaid provider
Vast MobielSMSStarttarief 
Lebara€0,14
€0,35€0,14€0,12Bestellen

Bellen met een WiFi verbinding

Naast het bellen met een prepaid simkaart is er nog een andere goedkoop bellen naar Servie mogelijkheid. Hebben jij en jouw bel partner in Servië de beschikking over een goed WiFi netwerk? Dan is het mogelijk elkaar te bellen via whatsapp. Mits je de beschikking hebt over een WiFi internetverbinding zal het bellen via whatsapp gratis zijn. Het nadeel van bellen via whatsapp is dat er vaak ruis ontstaat door de matige internetverbindingen in het buitenland.

Prepaid bellen naar Servië: De Voordelen

Er zitten een aantal leuke voordelen verbonden aan het bellen met een prepaid simkaart naar Servië. Naast dat het een optie is om goedkoop te bellen naar het buitenland biedt het voor jou het volgende:

  • Met een prepaid simkaart heb je zelf de kosten in de hand. Je zult niet meer uitgeven dan dat jij hebt opgewaardeerd.
  • Geen maandelijkse kosten. Op het moment dat jij niet belt zul je ook geen kosten maken
  • Je zit niet vast aan een jaarlijks abonnement. Wil je bijvoorbeeld maar een kleine periode kunnen bellen naar Servië? Met een prepaid kaart kun je dan kiezen voor een kleine opwaardering

Waarom wordt er vanuit Nederland naar Servië gebeld?

Er zijn verschillende redenen waarom jij goedkoop bellen naar Servië zou willen. Zo zou het kunnen zijn dat kennissen of vrienden naar Servië op vakantie gaan. De laatste tijd zijn er steeds meer mensen geïnteresseerd in een reis naar Servië. Servië ontwikkeld zich snel op het gebied van toerisme en dus is er zeker een kans dat jij om deze reden graag een keer wilt bellen naar Servië. Een andere mogelijke reden kan zijn dat je zakelijke relaties onderhoudt met personen woonachtig in Servië. Zo handelt Nederland op het gebied van machines, vervoermiddelen en voedingsmiddelen met Servië.