Het mag dan wel aan de andere kant van de wereld liggen, maar Nieuw-Zeeland en Nederland hebben veel contact met elkaar. In 2016 en 2017 emigreerde maar liefst 687 Nederlanders naar Nieuw-Zeeland. Om te bepalen op welke manier je het beste goedkoop kunt bellen naar Nieuw-Zeeland, hebben wij een overzicht opgesteld met de mogelijkheden.

Wat is de voordeligste manier om goedkoop te bellen naar Nieuw-Zeeland?

Wat is nou de goedkoopste manier om te bellen naar Nieuw-Zeeland? Wij hebben voor jou verschillende providers met elkaar vergeleken. Minder werk voor jou dus!

Goedkoop prepaid bellen naar Nieuw-Zeeland

Doordat er op de prepaid-markt veel aanbieders zijn, kunnen de prijzen enorm verschillen. Er zijn ook kleinere providers die zich specifiek richten op bellen naar het buitenland. Deze zijn relatief goedkoper dan de grote providers. Hieronder vind je de goedkoopste prepaid simkaart provider om mee naar Nieuw-Zeeland te bellen.

Prepaid provider
Vast MobielSMSStarttarief 
Lebara€0,01
€0,10€0,15€0,15Bestellen

Demografie en historie van Nederland & Nieuw-Zeeland

Nederland en Nieuw-Zeeland hebben een rijke historie. Zo vormen de Nederlanders, na de Britten, de grootste groep blanken op het eiland. Maar hoe komt dat?

De historie van Nederland en Nieuw-Zeeland

In 1642 vertrokken er twee schepen vanuit Batavia om het ‘Zuidland’ op te sporen en te onderzoeken. De expeditie werd geleid door de Nederlander Abel Janszoon. Ondanks dat de VOC het een mislukte expeditie vond, kon Nieuw-Zeeland beter in kaart gebracht worden. 300 jaar later na de Tweede Wereldoorlog vertrokken er veel Nederlanders naar Nieuw-Zeeland om daar een nieuw bestaan op te bouwen. De migratie werd door de Nederlandse overheid aangemoedigd, omdat er na de Tweede Wereldoorlog veel werkeloosheid en een grote woningnood in Nederland was.

De demografie van Nederlanders in Nieuw-Zeeland

Tegen 1968 waren er ongeveer 24.000 Nederlanders voorgoed naar Nieuw-Zeeland geëmigreerd. Het hoogtepunt van deze emigratiegolf lag tussen 1951 en 1954. Tegenwoordig hebben meer dan 100,000 Nieuw-Zeelanders wel iets van Nederlands bloed! Het is dan ook niet gek dat er veel vanuit Nederland naar Nieuw-Zeeland gebeld wordt.