Steeds meer Joodse Nederlanders zijn bezig met de vraag of ze terug zullen keren naar Israël. Dit is ook terug te zien in het aantal mensen dat daadwerkelijk terug keert naar Israel. De vraag voor bellen naar Israël en in het algemeen goedkoop bellen naar het buitenland is hierdoor toegenomen. Heb jij ook vrienden, familie of zakelijke contacten in Israël? Dan is het natuurlijk van groot belang te weten hoe je goedkoop kan bellen naar Israël. In deze blog zullen verschillende mogelijkheden besproken worden die goedkoop bellen naar Israël. mogelijk maken

Goedkoop bellen naar israël, hoe doe ik dat?

Om goedkoop te bellen naar Israël zijn er verschillende mogelijkheden die niet allemaal even goedkoop zijn. Door zorgvuldig te vergelijken kan er veel geld bespaard worden tijdens het bellen. Dit vergelijken hoeven jullie niet meer zelf te doen. Wij hebben deze vergelijking al gemaakt en de goedkoopste mogelijkheid voor jullie geselecteerd.

De manier om goedkoop te bellen naar Israël

De voordeligste provider die goedkoop bellen naar israël faciliteert is Lebara. De bekende Nederlandse providers zijn vaak erg duur op het gebied van internationaal bellen omdat zij zich vooral richten op nationale telefonie of telefonie binnen Europa. Om deze reden is het goedkoper om voor een internationale provider te kiezen als Lebara.

Voordelen prepaid bij goedkoop bellen naar Israël

Een prepaidkaart is relatief goedkoop en in veel gevallen komt daarbij gratis beltegoed bij de aankoop van de prepaid simkaart. Hieronder een overzicht van voordelen die een prepaid simkaart biedt bij het goedkoop bellen naar Israël.

  • Een groot voordeel van een prepaid kaart is dat je nergens aan vast zit. Op het moment dat je niet belt zal je hiervoor ook geen kosten maken.
  • Je kunt bellen wanneer je wilt tegen een goedkoop tarief.
  • Geen onverwachte kosten aan het eind van maand.
Prepaid provider
Vast MobielSMSStarttarief 
Lebara€0,01
€0,08€0,15€0,15Bestellen

Waarom is goedkoop bellen naar Israël voor velen interessant?

  • De laatste jaren emigreren steeds meer Nederlanders naar Israël. Familie en vrienden die in Nederland achterblijven willen graag goedkoop bellen naar Israël.
  • Israël en Nederland kennen veel zakelijke contacten waarbij het noodzakelijk is veel telefonisch contact te onderhouden.
  • Nederland exporteert voor ruim 2,2 miljard euro aan goederen naar Israël. Andersom importeert Nederland voor ruim 1,8 miljard euro vanuit Israël. Dit geeft nogmaals het belang van het telefonisch contact weer.