Gratis simkaarten waren vroeger enorm populair, maar nu zijn er nog maar enkele providers die een gratis simkaart aanbieden. Wij hebben op deze pagina alle gratis prepaid simkaarten geselecteerd. Aangezien veel mensen op zoek zijn naar een prepaid simkaart met gratis beltegoed, hebben wij dit ook toegevoegd in de overzichtstabel.

Gratis simkaart met beltegoed? Zie de onderstaande tabel!

ProviderBellenSMS1losse MB*Simkaart
kosten
Gratis
beltegoed
 
Lebara
€0,09€0,09€0,01Gratis€5,- gratis beltegoed
Bestellen

Waarom bieden sommige prepaid providers een gratis simkaart aan?

Zoals gezegd zie je op deze pagina alleen prepaid simkaarten als gratis product. Abonnementen zijn nooit gratis vandaar dat dit alleen prepaid betreft. De reden dat deze provider een gratis product kunnen aanbieden heeft alles te maken met jullie als klant binnen te krijgen. De kosten voor de ontwikkeling van een simkaart zijn dusdanig laag dat een simkaart prima kosteloos kan worden aangeboden.
Providers verdienen op beltegoed en niet op de verkoop van simkaarten. De betreffende prepaid provider hoopt er dus op dat je na de aanschaf van een gratis sim ook een keer zult gaan opwaarderen. Hier worden de marges gemaakt. Dit is geen geheim en ook een prima model.

Let op: niet alle gratis kaarten zijn te vertrouwen!

Wij hebben als GoedkoopBellenNaar.nl direct contact met bijna alle providers in Nederland. Dit komt omdat wij onderdeel zijn van een telecom website groep welke de grootste van Nederland is. Mede hierom kunnen wij ook uitstekend advies geven welke simkaarten klantvriendelijk zijn en welke niet. De gratis simkaarten die wij op deze pagina geselecteerd hebben zijn ook allen van providers welke 100% te vertrouwen zijn. Ons advies is dan ook: bestel alleen gratis simkaarten van de providers die wij weergeven. Andere prepaid providers worden door ons bestempeld als oneerlijk of sterker gezegd som als “boeven”. Denk hierbij aan het verkopen van je persoonsgegevens of het verdwijnen van beltegoed of het helemaal kapot spammen van jouw brievenbus en/of e-mail adres.

Ons Advies: Bestel alleen gratis simkaarten van providers die wij adviseren op deze pagina! Andere providers zijn na onze ervaring niet te vertrouwen met zowel persoonsgegevens als financiën