Bellen naar het buitenland, in dit geval naar Eritrea kan duurder uit komen te vallen dan dat jou lief is. Om deze reden hebben we uitgezocht hoe jij het goedkoopst belt naar Eritrea. Bellen naar jouw vrienden, familie of kennissen die daar wonen of op vakantie zijn? In deze blog leggen we uit hoe jij dit het goedkoopst kunt doen en op deze manier op een voordelige wijze telefonisch contact onderhoudt.

Goedkoop bellen naar Eritrea

Goedkoop bellen naar Eritrea kan op 2 manieren. Allereerst is het mogelijk om te bellen met een prepaid simkaart. Lebara One maakt goedkoop bellen naar Eritrea mogelijk. Lebara One is een internationale provider en richt zich ook op het bellen naar het buitenland. De Nederlandse providers richten zich voornamelijk op het gebruik binnen Nederland. Hierdoor kunnen ze niet op tegen de scherpe tarieven van Lebara voor het bellen naar het buitenland.

Lebara One is de goedkoopste provider waarmee jij kunt bellen naar Eritrea. Bekijk onderstaande tabel voor de voordelige tarieven en bestel direct jouw simkaart!

Prepaid provider
Vast MobielSMSStarttarief 
Lebara€0,09
€0,19€0,15€0,19Bestellen

VoLTE of VoWiFi naar Eritrea

Een andere manier voor het goedkoop bellen naar Eritrea is het bellen via VoLTE of VoWiFi. VoLTE (bellen over 4G) of VoWiFi (bellen over WiFi) staat voor het bellen over een internetverbinding. Op deze manier, mits je een goede internetverbinding hebt, kun je dus gratis bellen naar Eritrea. Echter, staat Eritrea niet bekend om zijn technologische ontwikkeling. Op de plekken waar je beschikking hebt over een internetverbinding is deze vaak slecht. Hierdoor kunnen de telefoongesprekken vaak moeizaam plaatsvinden met veel ruis en onderbrekingen.

Goedkoop bellen naar buitenland met prepaid

Naast dat je met een prepaid simkaart goedkoopt kunt bellen naar Eritrea zitten er nog een aantal mooie voordelen aan verbonden. Zo zul je met een prepaid sim niet zomaar extra kosten krijgen. Waar je met een Sim Only abonnement extra kosten krijgt als je over je bundel heen gaat, is dit bij een prepaid sim niet mogelijk. Je verbruikt maximaal wat je zelf op je simkaart hebt gezet. Hierdoor heb je zelf de kosten in de hand en zorg je zonder extra kosten dat je goedkoop kunt bellen naar Eritrea.

Waarom wordt er vanuit Nederland naar Eritrea gebeld?

Er zijn verschillende redenen voor mensen in Nederland om naar Eritrea te bellen. Lees hieronder de 3 meest voorkomende redenen en misschien herken jij jezelf erin.

  • In totaal woonden er in Nederland in 2018 bijna 15000 Eritreeërs. Voor deze mensen is het natuurlijk erg belangrijk contact te houden met hun familie en vrienden in Eritrea. Veel mensen uit Eritrea vluchten vandaag de dag naar Europa door onderdrukking die nog altijd heerst in hun land en de militaire dienstplicht die nog geldt.
  • Eritrea staat onder de Nederlanders niet bekend als een gewild vakantieland. Toch zijn elk jaar wel degelijk mensen die het avontuur in Eritrea aan gaan. Heb jij vrienden of kennissen die op vakantie gaan in Eritrea? Contact houden is belangrijk en gezellig!
  • Er zijn in Nederland ondernemers die zakelijk contact houden met bedrijven of personen in Eritrea. Bellen is hierbij een gemakkelijk en snel communicatiemiddel.