Wanneer je naar het buitenland belt krijg je te maken met roaming tarieven, als je een buitenlands nummer op dezelfde manier belt als een Nederlands nummer dan betaal je dus altijd meer. Daarom is het goed om te weten dat telefonisch contact met het buitenland ook op een goedkopere manier kan. De kosten zijn afhankelijk van het land waar je naar toe wilt bellen. Daarom hebben wij deze website overzichtelijk verdeeld in de landen waar het meeste naar wordt gebeld. Bel jij veel met vrienden, familie of zakenrelaties in Engeland dan is er op deze pagina meer informatie te vinden over de mogelijkheden.

Welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met mensen in Engeland. Je hebt de keuze uit een internationale prepaid simkaart of het bellen via een 0900-nummer.

Top 3 goedkoopste providers bellen naar Engeland

Prepaid ProviderVastMobielSMSStarttarief 
Lebara One€0,01€0,12€0,09€0,12Bestellen

Goedkoop prepaid bellen naar Engeland

Heb je via je mobiele telefoon contact met Engeland dan is een internationale prepaid simkaart een gemakkelijke optie. Een simkaart is meestal gratis en is makkelijk online te bestellen. Waar je wel op moet letten bij een prepaid simkaart is dat je tijdig een uitgaand gesprek voert of opwaardeert binnen de gestelde termijn. Anders verloopt de simkaart en kun je het nummer en de simkaart niet meer gebruiken. Om je prepaid simkaart te kunnen gebruiken zou je een goedkope prepaid telefoon aan kunnen schaffen zodat het niet nodig is de simkaart in je huidige telefoon steeds te moeten verwisselen. In dit geval heb je ook minder kans op gemiste oproepen.

Telefoneren via een 0900 nummer

Een ander alternatief om vanuit Nederland goedkoop naar Engeland te bellen is via een 0900 nummer. De tarieven die 0900 nummers rekenen zijn vrij voordelig, maar kunnen niet op tegen de tarieven die bovenstaande mobiele providers rekenen. Je betaalt namelijk naast het tarief dat het 0900 nummer rekent ook nog het tarief van je eigen (mobiele of vaste) provider!
Bel je met een vaste telefoon? Dan bieden 0900 nummers wel goedkope en makkelijke optie. Als je met enige regelmaat naar Engeland belt adviseren wij wel om een prepaid simkaart aan te schaffen, omdat je hiermee veel geld bespaart!
De belangrijkste regels die gelden voor alle 09x nummers (0900, 0906 en 0909), zijn:

  • Bedrijven mogen voor een 0900 klantenservice nummer via een vaste telefoon geen extra tarieven rekenen. Je betaalt alleen de standaard kosten van je provider + de kosten die het 0900 nummer rekent.
  • Goedkoop bellen naar Engeland via een 0900 nummer kost gemiddeld €0,03 per minuut voor bellen naar de vaste lijn en gemiddeld €0,05 per minuut voor bellen naar mobiel.
  • Het Engelse netnummer: bij het bellen via een 0900 nummer heb je het netnummer van het betreffende land nodig. Het Engelse netnummer is 0044.
  • Maak gebruik van een #: heb je het nummer ingevoerd? Vul daarna een # in om niet langer te hoeven wachten op het doorverbinden. Hierdoor bel je minder lang en bespaar je geld.

Betrekkingen Nederland en Engeland

Engeland of Verenigd Koninkrijk is de populairste bestemming van Nederlandse investeerders. Nederland en het Verenigd Koninkrijk werken samen op het gebied van politiek, economie, cultuur en maatschappij. Er wordt door de landen samengewerkt in de EU, de NAVO en de VN. Engeland is de tweede grootste investeerder in Nederland, de VS staat op nummer 1.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 3 =