Written by Donat

Zo vergroot je binnen no-time je populariteit op Instagram

Insta, the Gram, hoe je het ook noemt, Instagram is één van de meest populaire social media ter wereld. Vooral onder jongeren is het erg populair, maar ook steeds meer volwassenen maken er een profiel op aan. Daarom zijn er ook veel kansen op Instagram. Ben jij benieuwd hoe je makkelijk en snel veel volgers en likes binnen kan harken? Lees dan vooral verder.

Speel in op trends

Een goede manier om je eigen populariteit te verhogen is door in je posts in te spelen op dingen die al populair zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door in te haken op recente gebeurtenissen of de laatste rages op het gebied van mode, muziek, eten et cetera in je posts te verwerken.

Like en comment op posts van anderen

Wanneer je likes en comments achterlaat op posts die op jouw eigen posts liken, kunnen potentiële volgers jou makkelijk vinden. Ook degene die de post heeft gemaakt zal dit natuurlijk erg waarderen een een kijkje op jouw profiel nemen en je wellicht terugvolgen. Hierbij moet je natuurlijk wel authentiek blijven, anders hebben anderen je strategie zo door de vingers en kan het een averechts effect hebben. Probeer dus niet opdringerig te zijn en mensen lastig te vallen.

Volgers kopen

Bovenstaande tips kunnen je volgersaantal misschien verhogen, maar ze bieden natuurlijk geen garantie. Deze garantie heb je wel wanneer je doet aan Instagram volgers kopen. Voor een relatief laag bedrag krijg je er gegarandeerd een flink aantal followers bij. Misschien twijfel je in eerste instantie over het kopen van volgers, maar deze praktijk is binnen de social media business, waarin sommigen álles doen om hun concurrentie voor te zijn, hartstikke normaal. Daarnaast is het volkomen legaal, mits je de volgers koopt voor een privé-account en niet voor commerciële doeleinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 17 =