Written by Donat

Telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Mobiel bellen is nog altijd populair. Om deze reden zijn er telefoon abonnementen met onbeperkt bellen. Wij hebben de voordeligste telefoon abonnementen gevonden. Heb je op dit moment een abonnement met nog geen onbeperkt bellen en ben je hier wel naar op zoek? In dit blog ga je erachter komen welk abonnement bij je past en welk het voordeligst voor je is.

Aanbieders van telefoonabonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn verschillende providers die een sim only abonnement aanbieden met onbeperkt bellen. Wij hebben de 5 beste aanbieders gevonden. Zie hieronder een overzicht van de verschillende providers:

  • Budget Mobiel, Budget Mobiel is al jarenlang een betrouwbare provider. Ook is het abonnement van Budget Mobiel maandelijks opzegbaar, dit is een groot voordeel als je niet aan een abonnement vast wilt zitten.
  • Lebara, Al 20 jaar is Lebara actief op de markt. Lebara heeft scherpe tarieven op een goed netwerk.
  • Youfone, Youfone is al een langere tijd actief op de markt van sim only abonnementen. De provider heeft scherpe tarieven en een goede service.
  • Ben, een provider die dingen persoonlijk overbrengt door alles heel simpel te houden en alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Welke provider heeft momenteel het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen?

Op dit moment heeft Lebara het goedkoopste telefoon abonnement met onbeperkt bellen. Het abonnement kost 6,50 euro per maand en heeft naast onbeperkt bellen ook nog 500 MB en onbeperkt sms’en. Wel is de contractduur 24 maanden.

Keuze verschillende abonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn veel verschillende keuzes als het gaat om abonnementen met onbeperkt bellen. Je moet kijken naar welk abonnement het beste bij je past. Als je erg veel belt en het niet redt met de hoeveelheid belminuten dat je op dit moment hebt, dan is het verstandig om voor onbeperkt bellen te kiezen. Dit betekent dat je net zoveel kan bellen als je maar wilt.

Hieronder is de vergelijker te zien van verschillende providers. Om de abonnementen met onbeperkt bellen in de vergelijker te krijgen, kun je in de filter de balk van aantal minuten op > 3000 min zetten. Ook kun je de overige filters invullen om zo tot jouw ideale abonnement te komen.

Voordelen telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Hieronder lees je een aantal voordelen van een telefoon abonnement met onbeperkt bellen:

✓ Nooit meer door je belminuten heen.
✓ Altijd en overal bereikbaar.
✓ Geen torenhoge kosten.

Is onbeperkt bellen echt onbeperkt?

Wil je met een telefoon abonnement onbeperkt bellen? Dan is het verstandig om te weten dat de providers die het aanbieden gebruik maken van een fair use policy. Dit is een limiet dat wordt gesteld op het aantal belminuten. Het limiet is ingevoerd zodat er geen misbruik kan worden gemaakt door het abonnement bijvoorbeeld te delen met anderen. De limieten van de providers zijn:

  • Simpel: 2000 minuten
  • Ben: 3000 minuten
  • Youfone: 4000 minuten
  • Lebara: 3000 minuten
  • Budget Mobiel: 6000 minuten

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *