Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Simkaart voor smartwatch kopen?

Smartwatches zijn een handig concept om van alles bij te houden en makkelijk in te zien. Veel smartwatches maken gebruik van een internetverbinding en sommige werken ook met belminuten en sms’jes. Hoe werkt het met de simkaarten in een smartwatch? Wij leggen het jou uit!

Smartwatch simkaart

Zoals in de inleiding al werd verteld, scheiden wij twee simkaarten voor de smartwatch. Alleen voor internetgebruik en waar men ook mee wilt bellen. Hieronder staan beide beschreven met tips zodat jij de beste keuze kunt maken.

Prepaid data only simkaart voor je smartwatch

Een data only simkaart zegt het al het is een simkaart voor alleen internetgebruik. Hierbij kun je dus op je browser, apps openen en nog meer. Ook zou je kunnen bellen via alternatieven zoals apps als skype. Wel verschilt het per smartwatch of deze apps worden ondersteund. Met een prepaid data simkaart heb je meer vrijheid dan wanneer je een abonnement neemt met alleen data. Zo kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je data opwaardeert. Wanneer jij op reis gaat is het handig om meer data aan te schaffen zodat jij optimaal je resultaten kunt bijhouden op je smartwatch.

Een data only simkaart voor je 4G smartwatch kopen? Klik op onderstaande banner om direct te bestellen en ontvang 2 GB gratis data!

xipo connect data simkaart kopen

Standaard prepaid simkaart voor smartwatches

Met een standaard prepaid simkaart kun je dus wel bellen en smsjes versturen, wat handig is als je hier gebruik van wilt maken met je smartwatch. Verder kun je natuurlijk ook gebruik maken van een internetverbinding. Met een prepaid simkaart heb je zelf ook de vrijheid voor de hoeveelheid en wanneer je opwaardeert. Ideaal voor wanneer jij je smartwatch op bepaalde momenten veel gebruikt. Hieronder vind je een overzicht met simkaarten die voor jou geschikt kunnen zijn:

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
 
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50
per seconde
Bestellen

KPN€0,20€0,152,4 cent€10,-
per seconde
Bestellen
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-
per minuut
Bestellen

Waarvoor is een prepaid simkaart handig?

Is het überhaupt handig om in je smartwatch een prepaid simkaart te gebruiken en niet een simkaart met een abonnementsvorm? Zoals eerder in het artikel vermeld heb je met prepaid meer vrijheid. Wanneer jij bijvoorbeeld een wandeltocht gaat maken in Frankrijk wil je wel met je smartwatch stappen en je hartslag bijhouden. Misschien wil je soms ook checken of je nog de goede richting opgaat. Hierbij heb je waarschijnlijk meer data voor nodig dan in het dagelijks leven. Daarbij heb je vaker standaard WiFi dan je denkt. Wanneer je thuis bent of op werk zit en zelfs in de sportschool is er vaak WiFi. Hiervoor heb je dus niet standaard elke maand data voor nodig. Hierbij is prepaid dus de perfecte oplossing.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negen − 4 =