Written by Donat

Sim only of abonnement: wat is goedkoper?

Het is alweer tijd voor een nieuwe telefoon. Kies je dan voor een telefoon die bij een abonnement komt? Of ga je voor sim only en kies je zelf een telefoon uit? De manier waarop je dit vaak bepaalt is door te kijken naar de voordeligste optie.Vergelijk via deze website om te weten te komen wat de goedkoopste optie is!

Kijken naar de deals

In de eerste plaats is het altijd goed om te kijken naar de deals op telefoongebied die gelden op het moment dat jij op zoek bent naar iets nieuws. Er zijn altijd wel aanbiedingen. De ene keer pakt sim only dan wat beter uit, maar de andere keer is een abonnement beter. Dat betekent dus dat je daar wel goed op moet letten. Daarnaast is het ook slim om naar het bredere verhaal te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de lange termijn van het gebruik.

Passend bij je gebruik

Of sim only of een abonnement het goedkoopst is, hangt natuurlijk ook af van wat jouw vorm van gebruik is. Wanneer je telefoon bijvoorbeeld nog goed is, dan heb je alleen een nieuw kaartje nodig. Is je telefoon echter helemaal op, dan is die bij een abonnement vaak wat gemakkelijker te krijgen. Kijk daarbij wel ook of je kunt besparen op het gebied van de bundel. Maak die niet groter dan je nodig hebt om onnodig betalen te voorkomen. Kan je ergens een voordelige telefoon krijgen? Dan is dat juist de beste optie.

Wat krijg je er allemaal voor?

Het is ook goed om te bekijken wat je nu eigenlijk precies allemaal krijgt wanneer je voor een bepaalde optie kiest. Dit zijn de zogenaamde combinatiedeals. Mobiel bellen zit daar tegenwoordig ook vaak in. Daardoor kan je dus op je totaalpakket een stuk voordeliger uit zijn. Dat je dan wel aan een bepaald toestel vastzit, is dan misschien een klein minpuntje. Bedenk je alleen wel dat dit nooit een zwak of verouderd toestel zal zijn. Het zijn juist ook altijd de nieuwere smartphones die hiervoor uitgekozen worden. Dat kan het dus ook een interessante optie maken dan.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zestien + 8 =