Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Prepaid zonder internet

Met prepaid kun je normaal gesproken gewoon internetten. Maar heb jij geen behoefte aan internetverbinding buiten WiFi, dan ben jij hier op de juiste plek. Wij informeren jou met dit artikel meer over een prepaid simkaart zonder data.

Hoe werkt prepaid zonder internet?

Bij een prepaid simkaart kun je kiezen voor het gebruik van data. Wil je dat niet? Dan kun je je beltegoed opwaarderen en daarbij geen data verbruiken. Wil je zeker weten dat er geen data gebruikt wordt, dan is het belangrijk om je mobieled ata uit te zetten op jouw telefoon. Hierdoor zorg je ervoor dat je niet per ongeluk gebruik maakt van data. Zorg er wel voor wanneer de telefoon gebruikt wordt door een persoon met minder kennis van telefoons, dat je regelmatig checkt of het uit staat. Zo sta je niet opeens voor een verrassing van extra kosten.

Ook is het mogelijk om prepaid belbundels aan te schaffen. Hier kun je mee bellen en sms’en, maar dus niet internetten.

Prepaid simkaart zonder internet

Bij een prepaid simkaart zijn er een paar voordelen die wij met jullie gaan delen. Je hebt geen standaard vaste kosten omdat je niet vastzit aan een abonnement. Verder heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel je gaat gebruiken aan belminuten en sms’jes. Tevens zit er geen tijdslimiet aan je beltegoed, deze is bijvoorbeeld niet slechts één maand geldig (voor de meeste prepaid bundels is dit overigens wel het geval, maar voor normaal opwaarderen dus niet).

Prepaid simkaart zonder internet kopen?

Bekijk hieronder het beste aanbod prepaid kaarten van dit moment!

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50
per seconde
Bestellen

KPN€0,20€0,152,4 cent€10,-
per seconde
Bestellen
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-
per minuut
Bestellen

Bekijk onze pagina over de goedkoopste prepaid simkaarten voor meer informatie over prepaid.

Waarvoor is prepaid handig?

Twijfel je of je een prepaid simkaart zonder internet wilt gaan kopen? Laat ons dan een beeld schetsen waarvoor en wanneer je deze kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor een telefoon voor een oudere of kind, waarvoor het gemak van prepaid aangeraden is. Ook voor je tweede telefoon, bijvoorbeeld voor werk, is prepaid handig. Hierdoor ben je altijd bereikbaar voor je persoonlijke contacten maar ook zakelijke contacten. Met een prepaid kaart heb je geen verplichtingen en bepaal je dus zelf wanneer je opwaardeert en met welk bedrag.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *