Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Alles over Prepaid onbeperkt bellen

In dit artikel bespreken we alle mogelijkheden en voordelen van onbeperkt prepaid bellen, ook vergelijken we de providers en verschillende aanbiedingen. Lees verder om erachter te komen of en hoe prepaid onbeperkt bellen mogelijk is!

Is met een prepaid simkaart onbeperkt bellen mogelijk?

Met een traditionele prepaid simkaart is onbeperkt bellen niet direct mogelijk, omdat elke belminuut afzonderlijk wordt afgerekend, waardoor de optie om onbeperkt te bellen vooraf niet beschikbaar is. Er bestaat wel een alternatieve oplossing in de vorm van een prepaid bundel.

Bij de prepaid bundel schaffen gebruikers een maandelijkse bundel aan die een combinatie van sms-, bel-, en internettegoed bevat. Deze bundel wordt op voorhand betaald, waardoor gebruikers de vrijheid hebben zonder de verplichting van langlopende contracten. Deze methode biedt een flexibele manier om de voordelen van onbeperkt bellen te benaderen zonder de traditionele beperkingen van prepaid simkaarten.

Het idee van onbeperkt bellen is voor veel mensen aantrekkelijk, de hele dag kunnen bellen zonder zorgen over extra oplopende kosten. Normaal gesproken wordt onbeperkt bellen vaak geassocieerd met abonnementsdiensten, waarbij gebruikers een vaste maandelijkse vergoeding betalen voor onbeperkte beltijd. Echter, voor prepaid gebruikers leek deze optie lang buiten bereik, voornamelijk omdat prepaid diensten normaal gesproken gericht zijn op gebruikers die hun bel-, sms-, en datagebruik willen beperken om de kosten te controleren.

Prepaid Onbeperkt Bellen Providers

Lebara onderscheidt zich als de enige provider in Nederland die prepaid bundels aanbiedt met de optie voor onbeperkt bellen. Dit unieke aanbod maakt het voor gebruikers mogelijk om te genieten van de flexibiliteit van prepaid met de luxe van onbeperkt bellen. Hieronder staan de tarieven die Lebara biedt voor zowel nationaal als internationaal gebruik:

Nationaal – All in NL:

  • 3 GB data + onbeperkt bellen/sms’en: €13,-
  • 5 GB data + onbeperkt bellen/sms’en: €15,-
  • 7 GB data + onbeperkt bellen/sms’en: €20,-
  • 15 GB data + onbeperkt bellen/sms’en: €30,-

Internationaal:

  • 5 GB data + onbeperkt bellen/100 sms: €20,-
  • 15 GB data + onbeperkt bellen/100 sms: €30,-

In tegenstelling tot Lebara bieden andere providers zoals Simyo, Vodafone, KPN, en AH Mobile wel prepaid bundels aan, maar geen van deze opties omvat onbeperkt bellen. Hoewel sommige van deze bundels royale belminuten bieden, tot wel 1000 minuten per maand, ontbreekt de mogelijkheid om zonder limiet te bellen.

Vodafone: Heeft 5 verschillende prepaid bel bundels inclusief data en sms, maar geen onbeperkt bellen.
KPN: Beschikt over 6 bundels met diverse opties, echter zonder onbeperkte belmogelijkheden.
AH Mobile: Heeft 7 bundels in het assortiment, maar ook hier is onbeperkt bellen niet beschikbaar.

Dit maakt Lebara een unieke keuze voor gebruikers die de voorkeur geven aan de flexibiliteit van een prepaid dienst maar tegelijkertijd niet beperkt willen worden in hun belminuten. Het aanbod van Lebara is vooral aantrekkelijk voor gebruikers die veel bellen, zowel binnen Nederland als internationaal, en die willen profiteren van de vrijheid om dit zonder beperkingen te doen.

Ben je geïnteresseerd in onbeperkt bellen met de flexibiliteit van prepaid? Bekijk dan onderstaande tabel en klik op de bestelknop!

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-
per minuut
Bestellen

Kloof tussen prepaid en abonnementen

Met de introductie van prepaid bundels wordt de kloof tussen prepaid en abonnementen kleiner. Deze nieuwe vorm van prepaid dienst combineert het beste van twee werelden: de controle en het overzicht van traditionele prepaid diensten met de voordelige tarieven van een abonnementsdienst.

Voordelen van de Prepaid Bundel

Een prepaid bundel biedt gebruikers een flexibele en handige manier om hun mobiele diensten te beheren zonder vast te zitten aan lange termijn contracten. Hier zijn de voordelen en hoe het werkt:

Flexibiliteit: Gebruikers van prepaid bundels hebben de vrijheid om hun bundel elke maand naar behoefte aan te passen. Afhankelijk van de provider, kunnen ze ervoor kiezen om hun bundel te wijzigen, volledig te stoppen of tijdelijk op pauze te zetten. Bij sommige abonnementen is het vereist dat wijzigingen ten minste tien dagen voor de start van de nieuwe maand worden doorgegeven..

Controle over uitgaven: Net als bij traditionele prepaid, behouden gebruikers volledige controle over hun maandelijkse uitgaven.

Geen lange contracten: Gebruikers hebben geen lange contracten afgesloten en kunnen hun plan maandelijks aanpassen.

Voordelige tarieven: Door gebruik te maken van bundels, genieten gebruikers van meer voordelige tarieven dan standaard prepaid tarieven.

Conclusie

Hoewel traditionele prepaid gebruikers beperkt waren in hun mogelijkheden om onbeperkt te bellen, biedt de introductie van bundels een nieuwe weg naar flexibiliteit en controle, met de bijkomende voordelen van abonnementstarieven. Dit model is een mooie ontwikkeling in de prepaid markt, waardoor gebruikers kunnen genieten van het beste van beide werelden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *