Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Onbeperkt bellen naar buitenland

Het kan lastig zijn om een geschikte simkaart te vinden voor jouw benodigdheden. Als je hierbij ook nog veel naar het buitenland wilt bellen, kan het al helemaal lastig zijn om een geschikte simkaart te vinden. In deze blog leggen we de verschillende opties uit om onbeperkt naar het buitenland te bellen.

Onbeperkt bellen naar buitenland binnen EU

Veel providers hanteren dezelfde prijs voor het bellen binnen de EU. Daarom is het een optie om een grote of onbeperkte belbundel te nemen bij je abonnement om zo onbeperkt te kunnen bellen binnen Europa. Dit wordt alleen aangeraden als je veel belt naar het buitenland, omdat de prijzen van deze abonnementen maandelijks zijn. Om te checken welk abonnement het beste bij jou past bekijken.

Enkele voorbeelden van onbeperkt bellen abonnementen zijn:

  • Simpel: Onbeperkt bellen, 250mb, 500sms voor €4,- pm (looptijd 24 mnd)
  • Youfone: Onbeperkt bellen, 0mb, onbeperkt sms voor €7,- pm (Looptijd 24 mnd)
  • BenL Onbeperkt bellen, 500mb, onbeperkt sms voor €8,50 p, (looptijd 24 mnd)M/li>

Prepaid bellen naar het buitenland

Als je niet te vaak naar het buitenland belt, is het misschien handiger om een prepaid abonnement te overwegen. Bij een prepaid abonnement komen geen verplichtingen kijken, je kan bellen en opwaarderen wanneer je wilt. Ben je benieuwd naar populaire opties of meer informatie over prepaid bellen naar het buitenland? Check dan onze blog hierover!

Bellen naar buitenland buiten EU

Helaas is het niet mogelijk om via mobiel onbeperkt te bellen naar landen buiten de EU. Hiervoor zijn speciale simkaarten nodig die gebruikt worden om naar landen buiten de EU te bellen. Om erachter te komen welke simkaart geschikt is voor het land waar jij heen wilt bellen kun je de overzichtspagina bekijken.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 5 =