Written by Donat

Met deze tips doe jij langer met je telefoon

De meeste populaire telefoons zijn tegenwoordig helemaal van glas. Dit ziet er erg leuk uit, maar het betekent ook dat je meer kans hebt dat je telefoon kapot valt. Als je telefoon beschadigd is door bijvoorbeeld een val, dan is het belangrijk dat je dit probleem snel verhelpt. Hiermee voorkom je onder andere waterschade. Na het repareren is het erg belangrijk dat je zuinig met je telefoon omgaat.

Tip 1, kijk naar de juiste telefoon die je wilt kopen

Een telefoon dient niet alleen mooi te zijn. Een telefoon dient namelijk ook prettig in gebruik te zijn. Met een telefoon moet je namelijk erg veel kunnen. Om langer van je telefoon gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om zorgvuldig te zijn in de zoektocht naar een nieuwe telefoon. Kijk goed naar de kwaliteit van de verschillende onderdelen. Is de telefoon wel sterk genoeg en kan de telefoon tegen een stootje? Mocht je hier zelf niet uitkomen, dan kun je eventueel ook om advies vragen.

Tip 2, stuk gevallen? Wacht niet te lang!

Als je telefoon stuk valt, dan is het handig om direct de reparateur te bellen om een afspraak in te plannen. Het is namelijk niet verstandig om te lang met een kapotte telefoon rond te lopen. Als je dit wel doet, kan het voorkomen dat je telefoon verder stuk gaat. De kosten kunnen hierdoor hoog oplopen. Deze schade dien je dan uiteraard volledig zelf te betalen. Wacht daarom niet te lang met een kapotte telefoon. Een telefoon kan je gelukkig laten maken in verschillende steden. Zo kun je ook terecht in Den Haag. Een IPhone repareren Den Haag is snel geregeld en kan bij verschillende bedrijven. Kijk vooraf naar waar je terecht kunt en lees daar de reviews van.

Laptop stuk gevallen? Laat de computer snel maken

Ook kan het voorkomen dat je je computer kapot laat vallen. De computers van tegenwoordig zijn vrij dun en kwetsbaar. De kans dat er schade ontstaat bij een val is erg groot. Een laptop waarbij het erg zonde is om te laten vallen, is een Macbook. Een Macbook is namelijk erg kostbaar en een Macbook reparatie kan prijzig zijn. Wel hangt het ervan af waar je de reparatie laat uitvoeren. Zo kun je kiezen voor nieuwe originele onderdelen, maar ook voor gebruikte varianten of namaak onderdelen. Voor de levensduur van de computer is het in de meeste gevallen het verstandigst om originele onderdelen te kopen.

Tip 3, koop een goed telefoonhoesje

Om te voorkomen dat je telefoon na een val onbruikbaar wordt, is het handig om een goed telefoonhoesje te kopen. Doordat je een goede telefoonhoesje koopt, is de kans kleiner dat de telefoon kapot gaat door een val. De telefoon krijgt namelijk veel bescherming van een telefoonhoesje. Voor het niet beschadigen van je beeldscherm, heb je de mogelijkheid om een schermplaatje te laten plaatsen. Zo krijg je zelf geen krassen op je beeldscherm waardoor je de telefoon over een aantal jaar kunt verkopen zonder enige krassen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

veertien − 8 =