Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Lyca Mobile en bellen naar het buitenland

Lycamobile is een internationale prepaid providers en staat bekend om de voordelige tarieven met betrekking tot bellen naar het buitenland. Hoe werkt de Lyca simkaart?

Lyca opwaarderen

Binnen Nederland is Lyca niet de goedkoopste provider, maar bel je regelmatig naar het buitenland dan kan Lyca een voordelige optie zijn. Op de website van Lyca kies je naar welk land je wilt bellen, vervolgens verschijnen de tarieven van vast, mobiel en sms in beeld. Ook maakt de provider gebruik van een starttarief die daarnaast in het klein verschijnt. De simkaart van Lyca is gratis en kun je bestellen via de website. Je tegoed kun je online opwaarderen via iDEAL of met een creditcard. Je moet je dan wel eerst registreren en een Lycamobile-account aanmaken.

Let op de voorwaarden

Lyca heeft heel vaak aanbiedingen en maakt gebruik van speciale plannen, zoals het Gold en Saver plan. Wanneer je gebruik maakt van deze plannen zijn de tarieven nog voordeliger. Let wel op de vele sterretjes** en de algemene voorwaarden. Gratis bellen naar andere Lycamobile nummers is namelijk niet volledig gratis. Ook worden sommige bundel automatisch verlengd, maar de speciale aanbieding kan dan al verlopen zijn. Let dus ook goed op de einddatum van een aanbieding.

Beltegoed checken

Beltegoed kun je opvragen via *101# en je bundeltegoed kun je opvragen via *136#. Via je online account is het tevens mogelijk om je tegoeden in te zien, ook kun je daar de speciale plannen wijzigen.

Mobiel internet

Maak je veel gebruik van internet op je mobiel en wil je ook dat dit snel gaat dan biedt Lyca ook 4G bundels aan. Natuurlijk is de snelheid afhankelijk van het netwerkbereik en het toestel. Kijk daarom eerst of je wel optimaal gebruik kunt maken van 4G.

2 thoughts on “Lyca Mobile en bellen naar het buitenland

  1. Beste,

   Dat kan! Ik zou je eerder adviseren om met Lebara te bellen.
   Zo voorkom je mogelijke problemen.

   Met vriendelijke groet,

   Team Goedkoopbellennaar.nl

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 14 =