Written by Donat

Je abonnementen opzeggen regel je met Xpendy

Het opzeggen van je abonnementen gaat helaas niet altijd zo makkelijk als dat je zou willen. Wanneer je de desbetreffende klantenservice wil bereiken, kom je in een eindeloze wachtrij terecht en wanneer je eenmaal een medewerker aan de lijn krijgt, probeert hij of zij jou te overtuigen om lid te blijven, door middel van verschillende verkooptrucs, waardoor je bijna geen nee meer kan of durft te zeggen. Allemaal gedoe waar je helemaal niet op zit te wachten en ondertussen loopt jouw abonnement gewoon door. Dit neemt allemaal onnodig hoge kosten met zich mee. Gelukkig kan dit allemaal een stuk makkelijker door de opzegservice van Xpendy.

Hoeveel abonnementen heb jij lopen?

De kans is groot dat jij het aantal abonnementen dat je hebt lopen, onderschat. Nibud (het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) heeft een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat 91 procent van de mensen het aantal abonnementen dat zij hebben lopen, onderschatten. Hierdoor heb je onnodig hoge kosten, omdat de kans groot is dat je voor bepaalde abonnementen betaalt, waar je niet eens gebruik van maakt. Jongeren tot 25, dat is de groep met de meeste abonnementen. Zij hebben gemiddeld zestien abonnementen, waarvan de categorie streamingdiensten het meest populair is.

Opzeggen via Xpendy

Hoe kun je dan wél gemakkelijk van je abonnementen afkomen? Xpendy kan jou gemakkelijk helpen in het opzegging proces. De opzegservice Xpendy helpt consumenten met het opzeggen van hun abonnementen. Hoe gaat Xpendy dan precies te werk? Op de website selecteer je de service waar je je voor wil afmelden. Hierna vul je je NAW-gegevens in en op basis van deze gegevens wordt er automatisch een opzegbrief gegenereerd. Deze opzegbrief wordt aangetekend verzonden naar de desbetreffende service. Aangezien de opzegbrieven aangetekend worden verzonden, is het desbetreffende bedrijf verplicht om de opzegging te verwerken. Op deze manier ben je gegarandeerd van een succesvolle opzegging en heb jij geen omkijken meer naar je opzegging. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

Telecom

Op de website van Xpendy worden verschillende categorieën getoond, waar de services die je kunt opzeggen, onder vallen. Dit zijn uiteenlopende categorieën, omdat er tegenwoordig veel abonnementenservices worden aangeboden. Deze categorieën lopen van ‘sportschool’, tot ‘dating website’, tot aan ‘loterij’. Ook ‘Telecom’ is een categorie die erg popualir is om op te zeggen. Scarlet opzeggen? Regel het nu binnen twee minuten via Xpendy.

Waarom opzeggen via Xpendy?

Abonnementen opzeggen? Dit regel je dus gemakkelijk via Xpendy. Er zijn verschillende situaties waarin het afmelden van lidmaatschappen als extra lastig beschouwd kunnen worden. Denk aan een verhuizing, een migratie, of bij het overlijden van een naaste. Dit soort situaties nemen enorm veel stress met zich mee en Xpendy kan jou hier gelukkig voor een gedeelte in ontlasten. Bij Xpendy is het ook mogelijk om meerdere abonnementen tegelijkertijd op te zeggen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 3 =