Written by Donat

Handige tips voor jouw smartphone

Je smartphone is misschien wel het meest gebruikte voorwerp van de meeste mensen in Nederland. Door dat vele gebruik worden er heel wat telefoons versleten door de jaren heen. Alles wordt steeds sneller en van betere kwaliteit. Toch zijn er een aantal handige tips die ervoor zorgen dat jouw smartphone langer mee gaat of het gebruiksgemak verbeterd. Die tips lees je hier!<

Batterij

De batterij van de meeste smartphones is in het eerste stadium van gebruiker goed. Je kunt er over het algemeen lang mee doen. Maar naarmate je de telefoon meer gebruikt, zal de batterij het begeven en veel sneller leeg gaan. Om dit proces te vertragen is het verstandig om je telefoon niet volledig leeg te laten lopen. Op die manier beschadig je telkens de batterij een beetje. Het meest gunstige is om de batterij voor dat hij 35% aantikt, op te laden. Gebruik van snelladers is ook een afrader, door de hitte kun je de batterij namelijk enorm toe takelen.

Internet

In dit artikel komen ook tips voorbij om het leven met een smartphone veiliger en makkelijker te maken. Daarom heeft de volgende tip daar betrekking op. Door gebruik te maken van een VPS server, beveilig jij jezelf terwijl je op het internet aan het surfen bent! Door een goede VPS provider te kiezen ben jij, voor een klein bedrag per maand, beveiligd tegen cybercriminelen en dergelijke.

smartphone tips

Milieu

Om ook het milieu én je portemonnee een handje te helpen, is de laatste tip om je telefoon NOOIT weg te gooien. De grondstoffen die in de atmosfeer vrijkomen zijn hartstikke schadelijk voor de natuur. Breng je kapotte smartphone daarom altijd naar een erkend inzamelpunt. Je krijgt er dan vaak zelfs nog een vergoeding voor!

Deze tips moeten jouw in het vervolg van pas komen zodra je een nieuwe telefoon koopt of een oude telefoon wilt wegdoen!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − acht =