Written by admin

Gratis bellen binnen de EU

Bel je vaak naar het buitenland voor zakelijk of persoonlijk contact dan kan dit zorgen voor extra kosten. Maar is het mogelijk om goedkoper of misschien wel gratis te kunnen bellen binnen de EU? In dit artikel bespreken we vier verschillende mogelijkheden om te bellen binnen de Europese Unie. Lees verder!

Gratis bellen met prepaid binnen de EU

Bellen naar het buitenland is niet gratis. Wel is het mogelijk om door middel van een prepaid simkaart gratis beltegoed te kunnen krijgen. In dit geval betaal je dan alleen voor de simkaart, aangezien de simkaart meer kost dan dat er beltegoed op staat. Het voordeel hiervan is dat je met een prepaid simkaart geen verplichtingen hebt. Wanneer je niet regelmatig belt, dan is de prepaid simkaart echt iets voor jou! Bekijk hieronder de prepaid simkaarten die nu vaak gekocht worden om te bellen binnen de Europese Unie.

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
 
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50per secondeBestellen

KPN€0,30€0,162,4 cent€10,-per secondeBestellen
AH Mobiel
(Bij opwaardering €10,-)
€0,30€0,203,5 cent€5,-per secondeBestellen

Gratis bellen met sim only binnen de EU

Bellen binnen de EU met een sim only abonnement is niet gratis, maar je bent wel vele malen goedkoper uit wanneer je dus vaak naar het buitenland belt. Je hebt namelijk een grote bundel met beltegoed elke maand. Bekijk onze homepage om te zien welke sim only het beste bij jou past!

Gratis bellen met het internet

Nog een manier om te bellen naar het buitenland is via diverse apps, zoals whatsapp of skype. Deze apps gebruiken wifi en daarvoor hoef je niet te betalen. Omdat de apps gratis zijn en zelden internet gebruiken, is het bellen naar het buitenland erg goedkoop. Met het gebruiken van deze apps zul je goedkoper uit zijn in plaats van het gebruik van belminuten.

Bellen buiten de EU

Er zijn ook bepaalde simkaarten om te bellen naar niet-Europese landen. Hierbij kun je per land de goedkoopste tarieven zien. Wil je meer weten over het bellen buiten de EU dan verwijs ik je graag naar onze overzichtspagina.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =