Written by medewerker365

Goedkope sim only met internet afsluiten?

Tegenwoordig zit iedereen wel op het internet. Providers hebben daarom ook internet bij hun abonnementen gedaan. Gebruik jij wel eens internet op je mobiel en heb je nog geen abonnement of wil je een nieuwe goedkope sim only met internet afsluiten? Lees dan vooral verder om erachter te komen welke abonnementen er allemaal zijn en welke bij je past.

Goedkope sim only met internet vergelijken

Om jou de moeite te besparen hebben wij alle goedkope sim only abonnementen met internet op een rijtje gezet. We hebben goed gekeken naar de prijs, belminuten, sms’jes, MB’s en opzegtermijn. Hieronder zie je een overzicht van alle goedkope sim only met internet. Zodra je alle vragen in de filter heb beantwoordt komen er een aantal opties uit. De opties die je in de vergelijker krijgt, passen precies in de door jou gestelde criteria.


Waarom internet in je sim only?

Tegenwoordig heeft iedereen wel MB’s in zijn abonnement. Ben je op zoek naar een Goedkope sim only met internet? Let er dan goed op hoeveel MB’s je wilt in je sim only abonnement. Sommige mensen hebben onbeperkt internet nodig en voor sommige mensen is 1000 MB genoeg. De hoeveelheid MB’s dat je nodig hebt, ligt eraan hoeveel je op het internet zit en wat je op het internet doe. Als je op YouTube filmpjes kijkt dan gaan je MB’s erg snel op, maar wanneer je alleen soms even een berichtje verstuur dan verbruik je veel minder MB’s.

Voordelen van een sim only

Sim only brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Goedkoper dan een abonnement met toestel
  • Erg flexibel in belminuten, sms’jes en MB’s
  • Je zit niet vast aan een telefoon
  • Je kunt er een kiezen die maandelijks opzegbaar is

Wat is momenteel het goedkoopste sim only abonnement met internet?

Wij hebben uit alle bovenstaande providers de goedkoopste gevonden. Op dit moment heeft Lebara het goedkoopste abonnement. De kosten van dit abonnement zijn 5 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je 150 belminuten, 1000 MB en 150 sms’jes.

Tips om goedkoper uit te komen

Om goedkoper uit te komen hebben wij hieronder een aantal punten opgesomd.

  • Neem een contract van 2 jaar. Deze zijn vaak goedkoper dan abonnementen die korter duurder.
  • Kies een niet te grote bundel. Wanneer je een grotere bundel afsluit, betaal je meer dan bij een kleinere. Kijk dus goed naar welk abonnement bij je past.
  • Vergelijk abonnementen. Door abonnementen te vergelijken, kun je kijken welke sim only het beste bij je past.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 2 =