Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Goedkope Sim Only abonnementen populair

Het leven is al duur genoeg en als wij Nederlanders ergens op kunnen besparen dan doen wij dat graag. Ook al gebruiken wij onze mobiel bijna 24 uur, willen wij er toch het liefst zo min mogelijk voor betalen. Daarom zijn Sim only abonnementen tegenwoordig zo populair.

Kostenbesparend

Er zijn een aantal redenen te verzinnen waarom mensen interesse hebben in een sim only abonnement, maar de belangrijkste is toch dat het kostenbesparend is. Daarnaast werden consumenten met een abonnement in het verleden vaak opgelicht door providers. Je betaalde maandelijks je nieuwe telefoon als het ware terug, maar deze kosten waren veel meer dan de exacte aanschafwaarde van de nieuwe telefoon. Het contract met de provider leek meer op een lening waarbij je ook rente moest betalen. Tegenwoordig mag dit niet meer en moeten providers transparant zijn. Klanten moeten duidelijk geïnformeerd worden over wat de kosten voor de telefoon en het abonnement zijn. Wat de kosten per maand zijn moet opgesplitst worden in het toestel en het losse abonnement. Dit moet duidelijk gecommuniceerd worden in de promotie of aanbieding van de provider.

Flexibel

Een Sim Only abonnement is simpelweg goedkoper omdat je een abonnement neemt zonder toestel. Je kunt ervoor kiezen om je toestel langer te gebruiken, een tweedehands toestel te kopen of een nieuw los toestel te kopen. De meeste toestellen zijn simlockvrij waardoor het niet uitmaakt met welk abonnement je jouw nieuwe toestel combineert. Een Sim Only abonnement is ook populair omdat je er minder lang aan vast zit. Je kunt kiezen voor een contractduur van een maand, een jaar of twee jaar. Hier worden providers steeds flexibeler in omdat consumenten het liefst nergens meer aan vast willen zitten.

Vergelijk en kies een abonnement die bij je verbruik past

Op onze pagina Goedkoopste sim only kies je middels de vergelijker het geschikte abonnement. Op deze manier kies je nooit voor een abonnement die niet bij je past. Er worden een aantal vragen gesteld die je helpen de juiste keuze te maken. Belangrijk hierbij is is een goed inzicht in je verbruik. Ben je hier niet helemaal zeker van dan kun je dit checken door in te loggen op de website van je huidige provider en je verbruik of facturen te checken. Hieruit is op te maken hoeveel minuten je nodig hebt en hoeveel data je maandelijks verbruikt.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 19 =