Written by medewerker365

Goedkoop onbeperkt bellen?

Steeds meer mensen kiezen voor goedkoop onbeperkt bellen, maar wat is het goedkoopste abonnement en wat past er nou het beste bij jou? Uiteindelijk is het belangrijk om verschillende aanbieders en aanbiedingen naast elkaar te vergelijken om zo tot de keuze te komen die het best bij jou past.

Goedkoop onbeperkt bellen vergelijken

Voordat je begint met vergelijken moet je eerst bedenken wat je naast onbeperkt bellen nog meer nodig hebt. Wil je alleen gaan bellen of wil je ook extra MB’s aanschaffen? Als je deze vragen voor jezelf kan beantwoorden krijg je ook de beste keuze voor jou. Hieronder vind je een duidelijke vergelijker waarmee je de bundels kunt vergelijken. Zorg ervoor dat je het tweede balkje met het aantal belminuten helemaal naar rechts veegt om zo een duidelijk overzicht te krijgen. Ook kun je de vierde balk naar wens schuiven om de goedkoopste opties op basis van jouw budget te vinden. Wil je een handig overzicht van de beste goedkope opties? Deze vind je onder de vergelijker.


Wat zijn de beste opties voor goedkoop onbeperkt bellen?

Het aanbod van goedkope sim only abonnementen is groot, maar wat zijn nou de voordeligste opties? Wij hebben de 5 beste aanbiedingen alvast voor jou neergezet. Dat scheelt weer tijd voor jou, check hieronder de aanbiedingen.

  • Simpel: Dit is volgens ons de nummer 1 provider voor goedkoop onbeperkt bellen. Voor maar € 4.00 heb je hier al 250 MB aan data en kan je voor een hele maand bellen. Wel komen hier eenmalig 20.00€ aan administratiekosten bij.
  • Simyo: Voor 7.00€ heb je hier een jaarabonnement met onbeperkt bellen. Een maandabonnement kost € 8.00.
  • Youfone: Met deze provider betaal je voor een jaarabonnement € 8.00 en voor een maandabonnement € 9.00.
  • Lebara: Met dit abonnement betaal je € 8.50 per maand voor onbeperkt bellen. Er is alleen geen optie voor een jaarcontract dus je sluit een contract af voor 1 of voor 24 maanden. Wel krijg je hier nog 2000 MB’s aan internet bij.
  • Budget mobiel: Dit is een goede aanbieding voor onbeperkt bellen én onbeperkt internetten. Je betaalt eenmalig € 15 aan aansluitingskosten en daarna betaal je maandelijks een bedrag van 20€.

Al deze providers zijn virtuele providers, dit is in tegenstelling tot andere providers zoals KPN. Virtuele providers hebben geen eigen netwerk en zijn daarom vaak een stuk goedkoper. Providers zoals KPN hebben dus wel een eigen netwerk maar zijn ook vaak een stuk duurder.

Waar moet ik op letten bij onbeperkt bellen?

Het kan zijn dat het onbeperkt bellen niet echt onbeperkt is. Sommige providers hanteren namelijk een maximaal aantal minuten. Dit aantal ligt vaak rond de 2000 minuten (omgerekend ongeveer 33 uur). Op deze manier wordt voorkomen dat meerdere mensen eenzelfde mobiel gebruiken voor onbeperkt bellen en wordt fraude voorkomen.

Is het ook mogelijk om onbeperkt te bellen met prepaid?

Over het algemeen bellen mensen die een prepaid aanschaffen een stuk minder dan mensen die een sim only kopen. Technisch gezien is het ook niet mogelijk om met een prepaid onbeperkt te bellen omdat er bij prepaid altijd een limiet bij komt kijken. Ben je geïnteresseerd in goedkoop onbeperkt bellen, dan raden wij dus aan om een sim only abonnement te kopen. Mocht je wel geïnteresseerd zijn in prepaid kun je altijd hier klikken voor de goedkoopste prepaid mogelijkheden.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zestien + 16 =