Written by Donat

Goedkoop mobiel bellen met prepaid

Bellen is de afgelopen jaren steeds goedkoper en voordeliger geworden, maar wat is nu de beste manier om goedkoop mobiel te bellen met prepaid? Er zijn veel opties om goedkoop prepaid te bellen in Nederland en soms kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Ook als je wilt bellen naar het buitenland kan prepaid met de juiste provider een degelijk verschil maken in de door jou gemaakte kosten. In deze blog gaan we jou van de juiste informatie voorzien.

De voordeligste opties voor prepaid bellen

Zie hieronder de tabel met de voordeligste prepaid bellen opties. Klik op een van de knoppen voor meer informatie.

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
 
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50
per seconde
Bestellen

KPN€0,20€0,152,4 cent€10,-
per seconde
Bestellen
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-
per minuut
Bestellen

Hieronder worden de goedkoopste opties voor mobiel prepaid bellen verder uitgelicht.

  • Simyo, dit is al jaren de meest populaire prepaid aanbieder op de markt omdat zij ook de goedkoopste tarieven hanteren. Je begint met € 7,50 aan gratis beltegoed en betaalt maar € 0.10 per minuut en € 0,03 per MB (internet kosten zonder bundel). Daarnaast heeft Simyo een goede klantenservice en word je snel geholpen.
  • KPN, dit is ook een voordelige optie, hier betaal je € 0,30 per belminuut, maar krijg je wel € 10,00 aan gratis beltegoed en betaal je maar € 0,024 per MB.

Bedenk voordat je een aankoop doet goed wat jij precies nodig hebt en baseer hier jouw keuze op. Over het algemeen is Simyo dus de beste keuze voor goedkoop mobiel bellen met prepaid.

Goedkoopste opties prepaid bellen naar het buitenland

Voor goedkoop mobiel prepaid bellen naar het buitenland is Lebara een goede optie. Vaak kan je met deze provider goedkoop bellen naar het buitenland, de tarieven die hiervoor gebruikt worden zijn afhankelijk van het land waarmee gebeld wordt. Zo zijn de kosten om te bellen naar Turkije 0,08 cent per minuut, maar is het bellen naar de VS maar 0,03 cent per minuut. Geïnteresseerd in goedkoop mobiel bellen naar het buitenland? Op deze pagina hebben wij de beste opties voor goedkoop bellen naar het buitenland voor u klaar staan.

Waar moet je op letten bij goedkoop mobiel bellen met prepaid?

Als je goedkoop wil bellen met prepaid is het belangrijk om op de volgende dingen te letten:

  • Let goed op of de provider belminuten per minuut of per seconde aanbiedt. Dit kan uiteindelijk een groot effect hebben op de gemaakte kosten.
  • Bedenk goed wat jij nodig hebt, maak jij meer gebruik van internet of bel je juist meer? Kijk dus goed naar de bel, sms en internet tarieven die worden aangeboden en baseer hier je keuze op.
  • Let goed op wanneer je naar het buitenland gaat, tarieven kunnen namelijk afhankelijk zijn van de locatie van de beller en kunnen dus een stuk hoger uitvallen dan de standaard kosten in Nederland.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 12 =