Written by medewerker365

Goedkoop mobiel bellen met abonnement?

Iedereen zoekt mogelijkheden om zo goedkoop mogelijk te kunnen bellen met vrienden, familie of kennissen naar bijvoorbeeld andere landen of gewoon in Nederland. Wij van Goedkoopbellennaar.nl helpen jou niets liever dan naar het vinden van een abonnement, waarmee je goedkoop kunt bellen. Goedkoop mobiel bellen met abonnement zal verder toegelicht worden in dit artikel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Goedkoop mobiel bellen? Vergelijk nu de goedkoopste bel abonnementen!

Er zijn verschillende manieren om goedkoop te bellen, maar wanneer je regelmatig belt, is de goedkoopste manier met goedkope bel abonnementen. Wil jij goedkoop mobiel bellen met een abonnement? Helemaal goed! Hieronder hebben we een onafhankelijke vergelijker opgesteld voor jou om zo de goedkoopste sim only voor jouw huidige situatie te kiezen. Je kunt onder andere vergelijken op provider, verbruik van data en belminuten, prijs, etc.

Hoe kun je het beste vergelijken? Dat leggen we je hieronder verder uit!


Hoe vergelijk ik goedkope bel abonnementen?

Er zijn een paar belangrijke factoren om goedkoop mobiel te kunnen bellen met een abonnement. We hebben deze hieronder gezet. Vervolgens lichten we elke factor apart toe.

 • Verbruik
 • Provider
 • Abonnementsvoorkeuren

Hoeveel beltegoed en/of datategoed heb ik nodig?

Als eerste is het belangrijk om voor jezelf te bepalen hoeveel beltegoed je nodig hebt per maand voor je belbundel. Verbruik je niet veel per maand, dan zou prepaid goedkoper voor je kunnen zijn. Kijk naar je eerdere verbruik bij de betreffende provider, waar je een abonnement hebt of hebt gehad. Zo kom je erachter hoeveel minuten je nodig hebt per maand. Wil je goedkoop bellen en internet voor je mobiel hebben? In de vergelijker kun je eenvoudig met de filters dataverbruik en aantal belminuten schuiven naar het tegoed dat jij nodig hebt.

Onbeperkte belbundel geschikt voor mij?

Bel je zo’n beetje om de dag met vrienden, familie, klasgenoten of collega’s? Dan raden wij aan om een onbeperkte belbundel te nemen. Waarom?

✓ Je hoeft nooit op je verbruik te letten. Je kunt eindeloos bellen met iedereen waar, wanneer en hoe lang je maar wilt. Hoe fijn is dat!?
✓ Je hebt geen onverwachte kosten, doordat je niet buiten je bundel kunt treden.
✓ Veel providers bieden onbeperkte belbundels aan tegen goedkope tarieven.

Voor welke provider kiezen?

Er zijn veel verschillende providers waar je uit kunt kiezen voor een goedkoop bel abonnement. Wil jij er zeker van zijn dat je een goedkoop mobiel bellen abonnement hebt, dan kies je voor providers, zoals:

 • Ben
 • Simpel
 • Lebara
 • Youfone

Over het algemeen betaal je bij providers als Vodafone, T-Mobile en KPN meer voor een abonnement. De kosten voor een bel abonnement lopen erg uiteen. Het ligt eraan hoeveel belminuten je nodig hebt per maand en of je er datategoed bij wilt hebben. Bij Youfone kun je bijvoorbeeld al onbeperkt bellen voor maar liefst 6,50 euro per maand zonder datategoed.

Wat zijn je voorkeuren voor in een abonnement?

Als laatste moet je voor jezelf nagaan welke abonnementsvoorkeuren je wilt hebben. Kies je alleen voor een abonnement met bellen dan heeft het netwerk geen toegevoegd waarde voor je. Wat wel belangrijk voor je is om na te gaan, is of je naar het buitenland kunt bellen, naar zowel EU-landen als niet EU-landen. In dit artikel leggen we je uit hoe bellen naar het buitenland werkt met een sim only abonnement. Een andere voorkeur voor in je abonnement kan de contractsduur zijn. Als je kiest voor een 1 of 2-jarig abonnement ben je goedkoper uit met je bundel dan een maandabonnement.

Goedkoop bellen met een sim only abonnement geschikt voor mij?

Of een goedkoop mobiel bel abonnement geschikt is voor jou hangt af van je huidige situatie. Maak je bijvoorbeeld veel gebruik van het internet dan wil je natuurlijk wel snel kunnen internetten. In dat geval is het handig om te kiezen voor een sim only, waarbij ook datategoed inbegrepen zit. In de volgende gevallen kun je kiezen voor goedkope bel abonnementen:

  • Je wilt een abonnement waarmee je alleen kunt bellen of een abonnement met weinig data.
  • Je belt regelmatig met vrienden, familie of collega’s en wilt niet teveel kwijt zijn aan een abonnement voor je telefoon.
  • Je maakt veel gebruik van openbare Wifi en wilt alleen nog kunnen bellen.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeventien + twee =