Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

De SuperBundel van TeleSur

De provider TeleSur heeft nu een handige superbundel waardoor je niet meer apart een bel-, sms-, en/of databundel hoeft aan te schaffen. De bundel is vooral interessant voor mensen die niet alleen bellen, maar ook sms’en en bijvoorbeeld whatsappen. De bundel kost € 29,95 en hiervoor ontvang je 750 units. Met dit tegoed kun je bellen, sms’en en internetten.

De minuten, sms’jes en MB’s worden afgerekend in zogeheten units. 1 minuut bellen kost 1 unit, 1 sms bericht kost 1 unit en 1MB kost 1 unit. Wanneer je bijvoorbeeld 50 minuten belt, 5 sms’jes verzend en 200 MB data verbruikt heb je nog 495 units over. Je kunt er dan uiteraard ook voor kiezen om alleen maar te internetten en helemaal niet te bellen of sms’en. De bundel heeft geen aparte bundel dus je volledige tegoed is te gebruiken voor welke activiteit dan ook. Wil je 750 minuten bellen naar Suriname dan kost je dit volgens de standaard tarieven van TeleSur € 75,-.

De bundel is 30 dagen geldig. Hoe moet je de bundel bestellen? Om deze bundel te gebruiken moet je een sms sturen naar het nummer 101 met de tekst “superbundel”. Met een bundel als deze kun je er zelf voor kiezen op welke manier je het tegoed verbruikt, ideaal wanneer dit erg wisselend is.

De prepaid simkaart van TeleSur wordt ook wel de twee-landen-simkaart genoemd omdat je een Nederlands en Surinaams nummer ontvangt. Familie en vrienden in Suriname bellen tegen het lokale tarief naar jouw nummer. Houd rekening met het feit dat de tarieven naar andere mobiele providers wel duurder is en je tegoed sneller op kan gaan. Het bereik van TeleSur in Nederland is prima.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *