Written by admin

Bellen in het buitenland

Bellen naar het buitenland kost vaak extra als dit buiten Europa gebeurt, maar hoe zit dit met het bellen als jij in het buitenland bent? Buiten Europa betaal je niet alleen de kosten van je eigen provider, maar betaal je ook voor het netwerk van de provider in het buitenland. In dit artikel gaan we het hebben over sim only bellen in het buitenland.

Sim only bellen in het buitenland

Er zijn 2 manieren om gebruik te maken van sim only. Je kunt gebruik maken van een sim only prepaid kaart, of een sim only abonnement. Deze komen beide met hun eigen voor- en nadelen. In Europa zullen de tarieven hetzelfde zijn als in Nederland. In landen buiten Europa zul je last krijgen van extra kosten. (Pas op! Turkije en Zwitserland zijn geen EU landen.)

Sim only abonnement

Met een sim only abonnement ben je vaak goedkoper uit binnen Europa. Bij een sim only abonnement krijg je iedere maand een bundel die je iedere maand opnieuw kunt gebruiken. Het nadeel hierbij zijn de maandelijkse kosten van het abonnement. Als je dus niet maandelijks belt, kan dit veel extra kosten met zich meebrengen.

Abonnementen vergelijken

Ben je geïnteresseerd in een sim only abonnement? Vergelijk dan op onze voorpagina de verschillende abonnementen om te zien welke provider het beste bij je past.

Sim only prepaid

Als je niet vaak in het buitenland bent, is het verstandiger om gebruik te maken van een prepaid simkaart. Bij een prepaid simkaart komen verder geen verplichtingen. Als er geld op de simkaart staat, kun je deze gebruiken om te bellen en te sms’en

Prepaid vergelijken

Als een prepaid simkaart geschikt is voor jou, kun je op deze vergelijkingspagina de verschillende opties bekijken om te zien welke provider het beste bij je past.

Prepaid buiten Europa

Buiten Europa worden er extra roaming kosten gerekend bij het bellen. In deze landen kun je gebruik maken van speciale simkaarten. Op de overzichtspagina kun je makkelijk en snel een geschikte simkaart vinden om te bellen buiten de EU.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien − een =