Written by Donat

5 apps waarmee je gratis kunt bellen

Ben je op zoek naar apps om gratis te bellen? Het aanvragen van een creditcard via deze link is niet meer nodig, want bellen is volledig gratis via de apps in dit artikel. Meer weten? Lees onderstaande tips!

Bellen via WhatsApp

Via WhatsApp kun je gemakkelijk gratis bellen, zolang je maar internet hebt. Je moet je eerst met je telefoonnummer aanmelden op WhatsApp. De persoon die je wilt bellen, moet ook WhatsApp hebben. Je kunt met WhatsApp gewoon bellen via het internet, maar ook videobellen. Dit is een leuke manier om elkaar toch te kunnen zien en spreken, wanneer je niet bij elkaar in de buurt kan zijn.

apps gratis bellen

Gratis bellen via Skype

Ook via Skype kun je gratis bellen. Je kunt Skype op je telefoon installeren, maar ook op je computer. Op die manier kun je gemakkelijk en gratis bellen met iedereen over de hele wereld. Degene die je gaat bellen, moet ook Skype geïnstalleerd hebben op zijn telefoon of computer.

Facebook Messenger

Met Facebook Messenger kun je gemakkelijk bellen. Je hoeft hiervoor geen telefoon te hebben, maar dat kan natuurlijk wel. Download de Messenger app en zorg ervoor dat je een Facebook-account hebt. Dan kun je elkaar gemakkelijk en gratis bellen.

Viber

Viber is een andere app die ook prima op je telefoon werkt. Je kunt hiermee gratis naar elkaar bellen. Als je allebei Viber hebt, is het gemakkelijk om elkaar te bereiken. Een andere handigheid van Viber is, dat je meteen ziet welke contacten van jou ook Viber hebben. Daardoor weet je precies wie je wel en niet kunt bellen via Viber.

Zoom

Zoom is erg populair in deze coronacrisis. Veel bedrijven maken gebruik van Zoom om toch op een bepaalde manier nog met elkaar contact te kunnen hebben. Een handigheid van Zoom is dat je gemakkelijk met veel verschillende mensen tegelijk kan bellen.

Wil je nog meer inspiratie? Lees hier meer over de leukste apps voor vrouwen!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijftien + 7 =