Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Goedkoper internationaal bellen met VoIP

Voice over Internet Protocol, bekend als VoIP, is een technologie die het mogelijk maakt om spraakcommunicatie via internet uit te voeren in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Een van de meest opvallende voordelen van VoIP is de mogelijkheid om aanzienlijk te besparen op internationale gesprekken.

Hoe Werkt VoIP?

VoIP-technologie zet spraaksignalen om in digitale gegevens die via internet kunnen worden verzonden. In tegenstelling tot traditionele telefonie, die per minuut kosten in rekening brengt op basis van de afstand tussen bellers, gebruikt VoIP internetconnectiviteit om gesprekken mogelijk te maken. Dit betekent dat de kosten voor internationale gesprekken sterk kunnen worden verminderd, vooral wanneer beide partijen gebruik maken van VoIP-technologie.

Tip: Internationaal telefoonnummer aanvragen bij Belfabriek

Kostenbesparingen met VoIP

Een van de belangrijkste voordelen van VoIP is de potentieel aanzienlijke kostenbesparing bij het voeren van internationale gesprekken. Omdat VoIP gebruik maakt van internetconnectiviteit in plaats van traditionele telefoonlijnen, worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor langeafstandsgesprekken. Dit maakt VoIP een bijzonder aantrekkelijke optie voor bedrijven en particulieren die regelmatig internationaal bellen.

VoIP Diensten en Functies

Er zijn tal van VoIP-diensten beschikbaar die verschillende functies en prijsstructuren bieden. Veel van deze diensten bieden naast spraakoproepen ook andere communicatiemogelijkheden, zoals videoconferenties, instant messaging en bestandsuitwisseling. Daarnaast kunnen VoIP-gebruikers vaak hun bestaande telefoonnummers behouden, wat de overgang naar de nieuwe technologie vergemakkelijkt.

Potentiële Uitdagingen van VoIP

Hoewel VoIP aanzienlijke voordelen biedt, zijn er ook enkele uitdagingen die moeten worden overwogen. De kwaliteit van VoIP-gesprekken kan variëren afhankelijk van de internetverbinding, en in gebieden met beperkte of onbetrouwbare internettoegang kan het moeilijk zijn om VoIP effectief te gebruiken. Bovendien kunnen er kosten verbonden zijn aan het opzetten van de nodige VoIP-apparatuur en -software.

Uitgelicht: VoIP maakt internationaal bellen goedkoop en gemakkelijk

Conclusie

VoIP-technologie biedt een kosteneffectieve oplossing voor internationaal bellen, met potentiële besparingen die vooral aantrekkelijk zijn voor bedrijven en particulieren die regelmatig internationaal communiceren. Hoewel er enige technische uitdagingen kunnen zijn, maken de voordelen van VoIP het een technologie die zeker het overwegen waard is voor iedereen die op zoek is naar manieren om de kosten van internationale gesprekken te verlagen.

Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Simkaart voor smartwatch kopen?

Smartwatches zijn een handig concept om van alles bij te houden en makkelijk in te zien. Veel smartwatches maken gebruik van een internetverbinding en sommige werken ook met belminuten en sms’jes. Hoe werkt het met de simkaarten in een smartwatch? Wij leggen het jou uit!

Smartwatch simkaart

Zoals in de inleiding al werd verteld, scheiden wij twee simkaarten voor de smartwatch. Alleen voor internetgebruik en waar men ook mee wilt bellen. Hieronder staan beide beschreven met tips zodat jij de beste keuze kunt maken.

Prepaid data only simkaart voor je smartwatch

Een data only simkaart zegt het al het is een simkaart voor alleen internetgebruik. Hierbij kun je dus op je browser, apps openen en nog meer. Ook zou je kunnen bellen via alternatieven zoals apps als skype. Wel verschilt het per smartwatch of deze apps worden ondersteund. Met een prepaid data simkaart heb je meer vrijheid dan wanneer je een abonnement neemt met alleen data. Zo kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je data opwaardeert. Wanneer jij op reis gaat is het handig om meer data aan te schaffen zodat jij optimaal je resultaten kunt bijhouden op je smartwatch.

Een data only simkaart voor je 4G smartwatch kopen? Klik op onderstaande banner om direct te bestellen en ontvang 2 GB gratis data!

xipo connect data simkaart kopen

Standaard prepaid simkaart voor smartwatches

Met een standaard prepaid simkaart kun je dus wel bellen en smsjes versturen, wat handig is als je hier gebruik van wilt maken met je smartwatch. Verder kun je natuurlijk ook gebruik maken van een internetverbinding. Met een prepaid simkaart heb je zelf ook de vrijheid voor de hoeveelheid en wanneer je opwaardeert. Ideaal voor wanneer jij je smartwatch op bepaalde momenten veel gebruikt. Hieronder vind je een overzicht met simkaarten die voor jou geschikt kunnen zijn:

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
 
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50
per seconde
Bestellen

KPN€0,20€0,152,4 cent€10,-
per seconde
Bestellen
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-
per minuut
Bestellen

Waarvoor is een prepaid simkaart handig?

Is het überhaupt handig om in je smartwatch een prepaid simkaart te gebruiken en niet een simkaart met een abonnementsvorm? Zoals eerder in het artikel vermeld heb je met prepaid meer vrijheid. Wanneer jij bijvoorbeeld een wandeltocht gaat maken in Frankrijk wil je wel met je smartwatch stappen en je hartslag bijhouden. Misschien wil je soms ook checken of je nog de goede richting opgaat. Hierbij heb je waarschijnlijk meer data voor nodig dan in het dagelijks leven. Daarbij heb je vaker standaard WiFi dan je denkt. Wanneer je thuis bent of op werk zit en zelfs in de sportschool is er vaak WiFi. Hiervoor heb je dus niet standaard elke maand data voor nodig. Hierbij is prepaid dus de perfecte oplossing.

Written by Donat

Goedkoopste data only sim bestellen?

Er zijn steeds meer apparaten, apps en andere platformen die gebruik maken van alleen data. Wanneer je niet wilt bellen of sms’en, kan het voordelig zijn om een prepaid data simkaart aan te schaffen. In deze blogpost zullen we behandelen wat de goedkoopste data only sim is en wat deze kosten van deze simkaart zijn.

Wat is de goedkoopste data only simkaart?

data simkaart (xipo connect)
De goedkoopste data only sim is van internet provider XIPO connect. Deze simkaart heeft dekking in heel Europa, de Verenigde Staten, en Canada. Hiermee kun je gebruik maken van snel en stabiel 4G mobiel internet, maar de sim is ook geschikt voor 3G en 2G. De kaart is voor altijd houdbaar en heeft goedkope tarieven om op te waarderen.

Wat zijn de kosten?

De hierboven genoemde simkaart kost eenmalig €24,95. Bij aankoop ontvang je 2 GB gratis data. Hierna kun je opwaarderen met bundels naar wens. Voor de goedkoopste data bundel betaal je omgerekend 0,6 cent (€0,006) per MB. Dit is een stuk goedkoper dan het opwaarderen van een standaard prepaid simkaart. Bovendien is het ook voordeliger dan veel sim only abonnementen (en is data bij abonnementen maar 1 maand geldig).

Waarvoor wordt een data only simkaart gebruikt?

Data only simkaarten worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Hierbij kan worden gedacht aan:

 • Smartwatches: Door een simkaart in je smartwatch te stoppen heeft hij overal bereik ook zonder je telefoon.
 • Als tweede simkaart: Veel mensen gebruiken een data only sim als extra simkaart om overal te kunnen internetten.
 • Alarmsystemen: Tegenwoordig zijn er veel alarmsystemen die gebruik maken van data om 24/7 te werken.
 • GPRS trackers: Ook veel trackers moeten altijd verbonden zijn met het internet.
 • MiFi routers: Een MiFi router maakt ook gebruik van een simkaart. Dit soort routers worden veel gebruikt op campings, festivals en zakelijke bijeenkomsten.

Alternatieven voor een goedkope data only simkaart

Er zijn ook alternatieven voor goedkope data only simkaarten. We hebben een aantal van deze alternatieven voor je op een rij gezet.

 • Je kunt gebruik maken van gratis wifi netwerken.
 • Je kunt een goedkoop sim only abonnement afsluiten met weinig belminuten en sms’jes.
 • Het is mogelijk de hotspot van een ander te gebruiken.
Written by Donat

eSIM Sim Only: Aanbod & Uitleg

Een van de nieuwste ontwikkelingen binnen de smartphone branche is de eSIM. Wat is deze nieuwe technologie nou precies en wat heb je er aan? In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat het is, welke providers eSIM sim only abonnementen aanbieden en wat nou precies de voor en nadelen voor jou zijn.

Wat is eSIM?

Een eSIM is een ‘simkaart’ die al is ingebouwd in je smartphone. De afkorting eSIM staat dan ook voor ‘embedded sim’. Er is bij het gebruik van een eSIM geen fysieke simkaart meer nodig. Een provider kan jouw telefoonnummer klaarzetten op afstand en daarna hoef je alleen nog jouw gegevens te downloaden. De simkaart kan niet worden verwijderd uit de telefoon, maar het is wel mogelijk om te wisselen van provider en databundel.

Welke providers bieden een eSIM abonnement aan?

Tegenwoordig bieden bijna alle grote providers wel een eSIM sim only abonnement aan. Het enige verschil met de traditionele manier is dat je bij het afsluiten van het abonnement moet selecteren dat het om een eSIM abonnement gaat.

Een aantal voorbeelden van providers die dit aanbieden zijn:

 • Lebara
 • Youfone
 • Ben
 • Tele2
 • Budget Mobiel
 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone

Vergelijk in de tabel hieronder verschillende sim only abonnementen. Alle abonnementen die worden getoond zijn ook geschikt voor eSIM. Bij het invullen van de gegevens moet wel worden aangevinkt dat het om eSIM gaat.


Voor- en nadelen van eSIM

Nu heerst de vraag nog: ‘wat zijn precies de voor- en nadelen van eSIM’. We hebben de belangrijkste voor en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van eSIM:

 • Het scheelt ruimte in de telefoon zelf en dit biedt weer nieuwe kansen voor innovaties in de telefoon zelf.
 • Prutsen met een klein plastic kaartje is niet meer nodig.
 • Geen wachttijd meer met overstappen (je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart binnen is gekomen).
 • Sommige smartphones hebben eSIM die is ingebouwd, maar ook nog een ingang voor een normale simkaart. Wanneer dit het geval is kan je bijvoorbeeld op vakantie je eigen nummer houden op de eSIM en gebruik maken van een prepaid simkaart die je op reis koopt. Dan kun je via een lokaal tarief internetten en bellen, dat is goedkoper dan buiten je bundel gaan.
 • Je kan je simkaart niet kwijtraken.
 • Het is milieuvriendelijker.

Nadelen van eSIM:

 • Het is makkelijker om gehackt te worden (de beveiliging tegen hackers wordt wel steeds beter).
 • Een aantal kleine en buitenlandse providers ondersteunen nog geen eSIM.

Met welke apparaten kun je gebruik maken van een eSIM sim only?

Inmiddels hebben steeds meer apparaten eSIM-ondersteuning. We hebben alle apparaten voor je op een rijtje gezet:

 • iPhone 11 (en alle iPhones die hierna zijn uitgekomen)
 • Samsung Galaxy Fold (en alle Samsung telefoons die hierna zijn uitgekomen)
 • Motorola Razr 2019
 • Nuu Mobile X5
 • Sony Xperia 5 II
 • Google Pixel 4a en 5
 • iPad Pro
 • iPad Air
 • Apple Watch Series 3 (en alle Apple Watches die hierna zijn uitgekomen)
 • Huawei Watch 2 pro
 • Samsung Gear S2 en S3
 • Samsung Galaxy Note 20

Is eSIM de toekomst?

Ook de grote smartphone bedrijven zoals Apple en Samsung hebben al aangegeven dat de fysieke simkaart in de toekomst steeds meer zal verdwijnen.

Apple heeft ervoor gekozen om de nieuwe iPhone 14 in Amerika alleen uit te brengen met eSIM. In andere landen heeft de iPhone 14 nog wel een (nano) simkaart ingang. De kans is daarom groot dat dit in de toekomst steeds meer zal gebeuren.

Written by Donat

Simkaart met alleen internet kopen?

Heb je geen behoefte aan bellen of sms’en, maar wil je wel kunnen internetten? Dan kan een simkaart met alleen internet een goede keuze zijn voor jou. In dit artikel zullen we behandelen wat een data simkaart is, Hoe je eraan kunt komen en waar het vooral voor gebruikt wordt.

Wat is een alleen internet simkaart?

Een simkaart waar je alleen internet op kunt zetten (en mee kunt gebruiken) noem je ook wel een data simkaart. Dit is dus eigenlijk een prepaid simkaart met alleen data. Tegenwoordig zijn er steeds meer apps waarmee je berichten kunt sturen en mee kunt bellen. Hierdoor wordt de data simkaart steeds populairder.

Alleen data simkaart bestellen

Wil je een data only sim sim kopen? In de tabel hieronder zijn twee opties voor een data simkaart weergegeven. Er is keuze tussen een Europese en wereldwijde simkaart:

 GRATIS DATAKOSTEN SIMKAARTPrijs per MB 
Data simkaart2GB€24,95Vanaf 0,6 centBestellen

Waar worden data simkaarten vooral voor gebruikt?

Er zijn verschillende redenen voor het aanschaffen van een simkaart met alleen internet. We hebben een aantal van deze redenen op een rijtje gezet voor je.

Voor het gebruik van slimme apparaten

Er komen steeds meer apparaten bij die gebruik maken van het internet en die ook gebruik kunnen maken van een simkaart. Denk hierbij aan:

 • Smartwatches
 • Alarmsystemen
 • GPS trackers
 • MiFi routers

De kans is groot dat er in de toekomst nog veel meer apparaten bij zullen komen. Voor dit soort apparaten is een alleen internet simkaart natuurlijk erg interessant.

Wanneer je gebruik maakt van een simkaart voor je smartwatch kun je overal bellen en berichten sturen. Op deze manier ben je overal en altijd bereikbaar.

Voor alarmsystemen en GPS trackers is het natuurlijk ook essentieel om altijd verbonden te zijn met het internet. Door een data simkaart zijn deze apparaten niet meer afhankelijk van een draadloos netwerk.

MiFi routers worden steeds populairder en deze apparaten hebben ook een simkaart nodig. Deze routers worden vooral gebruikt op vakantie of op bijeenkomsten.

Data simkaart als extra simkaart

Er zijn een hoop mensen die een data simkaart gebruiken als extra simkaart. Voor in het buitenland kan het een stuk voordeliger zijn om te switchen naar je extra data simkaart. Op deze manier vermijd je spontane extra kosten.

Alternatief voor simkaart met alleen internet

In plaats van een alleen data simkaart zou je ook kunnen kiezen voor een sim only abonnement. Het voordeel hiervan is dat je voor minder geld veel gebruik kan maken van het internet, maar het nadeel is dat je minimaal een jaar vastzit aan een abonnement.

Ben je van plan alleen maar gebruik te maken van het internet? Kies dan een sim only abonnement met zo min mogelijk belminuten en sms’jes. Dit zal het voordeligste zijn. Wel zal je voor het afsluiten van een abonnement goed moeten nadenken over hoeveel data je nodig zal hebben. Vergelijk hieronder verschillende sim only abonnementen.


Written by medewerker365

Goedkope sim only met internet afsluiten?

Tegenwoordig zit iedereen wel op het internet. Providers hebben daarom ook internet bij hun abonnementen gedaan. Gebruik jij wel eens internet op je mobiel en heb je nog geen abonnement of wil je een nieuwe goedkope sim only met internet afsluiten? Lees dan vooral verder om erachter te komen welke abonnementen er allemaal zijn en welke bij je past.

Goedkope sim only met internet vergelijken

Om jou de moeite te besparen hebben wij alle goedkope sim only abonnementen met internet op een rijtje gezet. We hebben goed gekeken naar de prijs, belminuten, sms’jes, MB’s en opzegtermijn. Hieronder zie je een overzicht van alle goedkope sim only met internet. Zodra je alle vragen in de filter heb beantwoordt komen er een aantal opties uit. De opties die je in de vergelijker krijgt, passen precies in de door jou gestelde criteria.


Waarom internet in je sim only?

Tegenwoordig heeft iedereen wel MB’s in zijn abonnement. Ben je op zoek naar een Goedkope sim only met internet? Let er dan goed op hoeveel MB’s je wilt in je sim only abonnement. Sommige mensen hebben onbeperkt internet nodig en voor sommige mensen is 1000 MB genoeg. De hoeveelheid MB’s dat je nodig hebt, ligt eraan hoeveel je op het internet zit en wat je op het internet doe. Als je op YouTube filmpjes kijkt dan gaan je MB’s erg snel op, maar wanneer je alleen soms even een berichtje verstuur dan verbruik je veel minder MB’s.

Voordelen van een sim only

Sim only brengt meerdere voordelen met zich mee:

 • Goedkoper dan een abonnement met toestel
 • Erg flexibel in belminuten, sms’jes en MB’s
 • Je zit niet vast aan een telefoon
 • Je kunt er een kiezen die maandelijks opzegbaar is

Wat is momenteel het goedkoopste sim only abonnement met internet?

Wij hebben uit alle bovenstaande providers de goedkoopste gevonden. Op dit moment heeft Lebara het goedkoopste abonnement. De kosten van dit abonnement zijn 5 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je 150 belminuten, 1000 MB en 150 sms’jes.

Tips om goedkoper uit te komen

Om goedkoper uit te komen hebben wij hieronder een aantal punten opgesomd.

 • Neem een contract van 2 jaar. Deze zijn vaak goedkoper dan abonnementen die korter duurder.
 • Kies een niet te grote bundel. Wanneer je een grotere bundel afsluit, betaal je meer dan bij een kleinere. Kijk dus goed naar welk abonnement bij je past.
 • Vergelijk abonnementen. Door abonnementen te vergelijken, kun je kijken welke sim only het beste bij je past.
Written by Donat

Hoe kun je een onbekend nummer traceren?

Als je meerdere keren wordt gebeld door een onbekend nummer dan wil je uiteindelijk toch weten wie je lastig valt. Is het een belletje van een callcenter of bedrijf dat je ’s avonds laat een nieuw product / energiecontract aan wil bieden, of is het misschien toch een familielid of kennis die je met een nieuw nummer probeert te contacteren? Vooral als je continu gebeld wordt door een onbekend nummer kan dat erg vervelend zijn. Gelukkig zijn er zelfs in dit digitale tijdperk verschillende manieren om erachter te komen wie de eigenaar van het nummer is dat je al meerdere keren gebeld heeft. Als je er uiteindelijk achter komt welk bedrijf je zo vaak lastig valt, kun je bij Reviewsbird een review over jouw ervaring plaatsen.

Neem contact op met je provider

Vooral als een anonieme beller zo vaak belt dat het vervelend wordt is het verstandig om contact op te nemen met je provider. Zij kunnen je helpen om er achter te komen wie er schuilt achter het anonieme nummer, zodat zij alles in het werk kunnen stellen om dit onbekende nummer voor je te blokkeren. Iedere provider beschikt over een speciaal formulier dat je in kunt vullen om hun opdracht te geven op zoek te gaan naar de eigenaar. Je moet daarvoor wel bijhouden wanneer je gebeld bent, en het is verstandig om toch een paar maal op te nemen zodat je provider beter naar de daders kan speuren. De providers met de beste reviews zijn de providers die dit soort problemen het beste voor je kunnen oplossen. Daar heb je nu misschien niet veel aan, maar het is handig om te weten als je er over nadenkt om binnenkort over te stappen.

Gebruik websites of social media

Je kunt via verschillende website en applicaties een zoektocht starten naar de beller als je steeds weer gebeld wordt door een onbekend nummer. Heb je al eens aan Whatsapp gedacht? Door het anonieme nummer dat je continu belt in te voeren in je contactenlijst kun je bijna altijd zien wie de gebruiker van het nummer is. Op die manier kun je wat appjes versturen dat ze je beter met rust kunnen laten. Ook zijn er diverse websites te gebruiken waar je het nummer in kunt voeren om te weten te komen wie de eigenaar is.

De beste manier is de ouderwetse manier

Weet je wat de makkelijkste manier is om er achter te komen wie je belt? Gewoon het onbekende nummer terugbellen! Je krijgt vrij snel antwoord op je vraag wie er achter het bellende nummer schuilgaat. Als het inderdaad een bekend persoon is dan kun je hem of haar gewoon aan je contactenlijst toevoegen. Hoor je een bandje of de naam van een bedrijf? Dan weet je ook gelijk waar je aan toe bent en kun je het nummer gewoon blokkeren om niet langer lastig gevallen te worden. Als het telefoonnummer dat je in je display ziet een rare combinatie van nummers is dan is het wellicht toch beter om eerst een korte online zoektocht te starten. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk naar een buitenlands of een duur betaald servicenummer belt.

Written by Donat

Waarom wel of niet betalen in termijnen?

Wanneer je een grote aankoop moet doen, is betalen in termijnen soms de enige optie. Niet iedereen heeft een groot spaarboekje waarop je beroep kan doen in geval van nood. Daarom kiezen veel mensen om in termijnen te betalen. Dit heeft zijn voor- en nadelen.

Wat houdt betalen in termijnen in?

In termijnen betalen houdt in dat je niet meteen het volledige bedrag voor een bepaald product betaalt. De meest voorkomende situaties zijn een auto of een huishoudelijk product zoals een wasmachine of droogkast. Bij de aankoop van het product in kwestie kan je beslissen om in termijnen, meestal is dit maandelijks, een bepaald bedrag terug te betalen.

Waarom wel betalen in termijnen?

Het grootste voordeel van betalen in termijnen is dat je niet het volledige bedrag in je bezit moet hebben. Bij een auto bijvoorbeeld zou het een hele hap uit je budget zijn als je het meteen zou moeten betalen. Voor veel mensen zou het in dat geval ook niet mogelijk zijn om een wagen te kopen. Het moet natuurlijk ook niet zo’n groot bedrag zijn. Een Iphone 12 in termijnen betalen is ook perfect mogelijk. In termijnen betalen zorgt er daarnaast voor dat mensen wat meer ademruimte hebben en zich niet onnodig in problemen zouden werken om bepaalde producten aan te kopen.

Waarom niet betalen in termijnen?

Het grootste nadeel van kopen of afbetaling is de rente die eraan gekoppeld is. Aan elke lening die je aangaat, hangt een rente vast. Op het einde van de rit heb je dus een hoger bedrag terugbetaald dan dat het product in kwestie heeft gekost. Bij een relatief goedkoop product valt de rente meestal mee, maar bij een afbetaling van duizenden euro’s, betaal je al snel enkele honderden euro’s extra.

Written by Donat

Telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Mobiel bellen is nog altijd populair. Om deze reden zijn er telefoon abonnementen met onbeperkt bellen. Wij hebben de voordeligste telefoon abonnementen gevonden. Heb je op dit moment een abonnement met nog geen onbeperkt bellen en ben je hier wel naar op zoek? In dit blog ga je erachter komen welk abonnement bij je past en welk het voordeligst voor je is.

Aanbieders van telefoonabonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn verschillende providers die een sim only abonnement aanbieden met onbeperkt bellen. Wij hebben de 5 beste aanbieders gevonden. Zie hieronder een overzicht van de verschillende providers:

 • Budget Mobiel, Budget Mobiel is al jarenlang een betrouwbare provider. Ook is het abonnement van Budget Mobiel maandelijks opzegbaar, dit is een groot voordeel als je niet aan een abonnement vast wilt zitten.
 • Lebara, Al 20 jaar is Lebara actief op de markt. Lebara heeft scherpe tarieven op een goed netwerk.
 • Youfone, Youfone is al een langere tijd actief op de markt van sim only abonnementen. De provider heeft scherpe tarieven en een goede service.
 • Ben, een provider die dingen persoonlijk overbrengt door alles heel simpel te houden en alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Welke provider heeft momenteel het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen?

Op dit moment heeft Lebara het goedkoopste telefoon abonnement met onbeperkt bellen. Het abonnement kost 6,50 euro per maand en heeft naast onbeperkt bellen ook nog 500 MB en onbeperkt sms’en. Wel is de contractduur 24 maanden.

Keuze verschillende abonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn veel verschillende keuzes als het gaat om abonnementen met onbeperkt bellen. Je moet kijken naar welk abonnement het beste bij je past. Als je erg veel belt en het niet redt met de hoeveelheid belminuten dat je op dit moment hebt, dan is het verstandig om voor onbeperkt bellen te kiezen. Dit betekent dat je net zoveel kan bellen als je maar wilt.

Hieronder is de vergelijker te zien van verschillende providers. Om de abonnementen met onbeperkt bellen in de vergelijker te krijgen, kun je in de filter de balk van aantal minuten op > 3000 min zetten. Ook kun je de overige filters invullen om zo tot jouw ideale abonnement te komen.


Voordelen telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Hieronder lees je een aantal voordelen van een telefoon abonnement met onbeperkt bellen:

✓ Nooit meer door je belminuten heen.
✓ Altijd en overal bereikbaar.
✓ Geen torenhoge kosten.

Is onbeperkt bellen echt onbeperkt?

Wil je met een telefoon abonnement onbeperkt bellen? Dan is het verstandig om te weten dat de providers die het aanbieden gebruik maken van een fair use policy. Dit is een limiet dat wordt gesteld op het aantal belminuten. Het limiet is ingevoerd zodat er geen misbruik kan worden gemaakt door het abonnement bijvoorbeeld te delen met anderen. De limieten van de providers zijn:

 • Simpel: 2000 minuten
 • Ben: 3000 minuten
 • Youfone: 4000 minuten
 • Lebara: 3000 minuten
 • Budget Mobiel: 6000 minuten
Written by Donat

Je abonnementen opzeggen regel je met Xpendy

Het opzeggen van je abonnementen gaat helaas niet altijd zo makkelijk als dat je zou willen. Wanneer je de desbetreffende klantenservice wil bereiken, kom je in een eindeloze wachtrij terecht en wanneer je eenmaal een medewerker aan de lijn krijgt, probeert hij of zij jou te overtuigen om lid te blijven, door middel van verschillende verkooptrucs, waardoor je bijna geen nee meer kan of durft te zeggen. Allemaal gedoe waar je helemaal niet op zit te wachten en ondertussen loopt jouw abonnement gewoon door. Dit neemt allemaal onnodig hoge kosten met zich mee. Gelukkig kan dit allemaal een stuk makkelijker door de opzegservice van Xpendy.

Hoeveel abonnementen heb jij lopen?

De kans is groot dat jij het aantal abonnementen dat je hebt lopen, onderschat. Nibud (het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) heeft een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat 91 procent van de mensen het aantal abonnementen dat zij hebben lopen, onderschatten. Hierdoor heb je onnodig hoge kosten, omdat de kans groot is dat je voor bepaalde abonnementen betaalt, waar je niet eens gebruik van maakt. Jongeren tot 25, dat is de groep met de meeste abonnementen. Zij hebben gemiddeld zestien abonnementen, waarvan de categorie streamingdiensten het meest populair is.

Opzeggen via Xpendy

Hoe kun je dan wél gemakkelijk van je abonnementen afkomen? Xpendy kan jou gemakkelijk helpen in het opzegging proces. De opzegservice Xpendy helpt consumenten met het opzeggen van hun abonnementen. Hoe gaat Xpendy dan precies te werk? Op de website selecteer je de service waar je je voor wil afmelden. Hierna vul je je NAW-gegevens in en op basis van deze gegevens wordt er automatisch een opzegbrief gegenereerd. Deze opzegbrief wordt aangetekend verzonden naar de desbetreffende service. Aangezien de opzegbrieven aangetekend worden verzonden, is het desbetreffende bedrijf verplicht om de opzegging te verwerken. Op deze manier ben je gegarandeerd van een succesvolle opzegging en heb jij geen omkijken meer naar je opzegging. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

Telecom

Op de website van Xpendy worden verschillende categorieën getoond, waar de services die je kunt opzeggen, onder vallen. Dit zijn uiteenlopende categorieën, omdat er tegenwoordig veel abonnementenservices worden aangeboden. Deze categorieën lopen van ‘sportschool’, tot ‘dating website’, tot aan ‘loterij’. Ook ‘Telecom’ is een categorie die erg popualir is om op te zeggen. Scarlet opzeggen? Regel het nu binnen twee minuten via Xpendy.

Waarom opzeggen via Xpendy?

Abonnementen opzeggen? Dit regel je dus gemakkelijk via Xpendy. Er zijn verschillende situaties waarin het afmelden van lidmaatschappen als extra lastig beschouwd kunnen worden. Denk aan een verhuizing, een migratie, of bij het overlijden van een naaste. Dit soort situaties nemen enorm veel stress met zich mee en Xpendy kan jou hier gelukkig voor een gedeelte in ontlasten. Bij Xpendy is het ook mogelijk om meerdere abonnementen tegelijkertijd op te zeggen.

1 2 3 7