Written by Donat

Waarom wel of niet betalen in termijnen?

Wanneer je een grote aankoop moet doen, is betalen in termijnen soms de enige optie. Niet iedereen heeft een groot spaarboekje waarop je beroep kan doen in geval van nood. Daarom kiezen veel mensen om in termijnen te betalen. Dit heeft zijn voor- en nadelen.

Wat houdt betalen in termijnen in?

In termijnen betalen houdt in dat je niet meteen het volledige bedrag voor een bepaald product betaalt. De meest voorkomende situaties zijn een auto of een huishoudelijk product zoals een wasmachine of droogkast. Bij de aankoop van het product in kwestie kan je beslissen om in termijnen, meestal is dit maandelijks, een bepaald bedrag terug te betalen.

Waarom wel betalen in termijnen?

Het grootste voordeel van betalen in termijnen is dat je niet het volledige bedrag in je bezit moet hebben. Bij een auto bijvoorbeeld zou het een hele hap uit je budget zijn als je het meteen zou moeten betalen. Voor veel mensen zou het in dat geval ook niet mogelijk zijn om een wagen te kopen. Het moet natuurlijk ook niet zo’n groot bedrag zijn. Een Iphone 12 in termijnen betalen is ook perfect mogelijk. In termijnen betalen zorgt er daarnaast voor dat mensen wat meer ademruimte hebben en zich niet onnodig in problemen zouden werken om bepaalde producten aan te kopen.

Waarom niet betalen in termijnen?

Het grootste nadeel van kopen of afbetaling is de rente die eraan gekoppeld is. Aan elke lening die je aangaat, hangt een rente vast. Op het einde van de rit heb je dus een hoger bedrag terugbetaald dan dat het product in kwestie heeft gekost. Bij een relatief goedkoop product valt de rente meestal mee, maar bij een afbetaling van duizenden euro’s, betaal je al snel enkele honderden euro’s extra.

Written by Donat

Telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Mobiel bellen is nog altijd populair. Om deze reden zijn er telefoon abonnementen met onbeperkt bellen. Wij hebben de voordeligste telefoon abonnementen gevonden. Heb je op dit moment een abonnement met nog geen onbeperkt bellen en ben je hier wel naar op zoek? In dit blog ga je erachter komen welk abonnement bij je past en welk het voordeligst voor je is.

Aanbieders van telefoonabonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn verschillende providers die een sim only abonnement aanbieden met onbeperkt bellen. Wij hebben de 5 beste aanbieders gevonden. Zie hieronder een overzicht van de verschillende providers:

 • Budget Mobiel, Budget Mobiel is al jarenlang een betrouwbare provider. Ook is het abonnement van Budget Mobiel maandelijks opzegbaar, dit is een groot voordeel als je niet aan een abonnement vast wilt zitten.
 • Lebara, Al 20 jaar is Lebara actief op de markt. Lebara heeft scherpe tarieven op een goed netwerk.
 • Youfone, Youfone is al een langere tijd actief op de markt van sim only abonnementen. De provider heeft scherpe tarieven en een goede service.
 • Ben, een provider die dingen persoonlijk overbrengt door alles heel simpel te houden en alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Welke provider heeft momenteel het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen?

Op dit moment heeft Lebara het goedkoopste telefoon abonnement met onbeperkt bellen. Het abonnement kost 6,50 euro per maand en heeft naast onbeperkt bellen ook nog 500 MB en onbeperkt sms’en. Wel is de contractduur 24 maanden.

Keuze verschillende abonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn veel verschillende keuzes als het gaat om abonnementen met onbeperkt bellen. Je moet kijken naar welk abonnement het beste bij je past. Als je erg veel belt en het niet redt met de hoeveelheid belminuten dat je op dit moment hebt, dan is het verstandig om voor onbeperkt bellen te kiezen. Dit betekent dat je net zoveel kan bellen als je maar wilt.

Hieronder is de vergelijker te zien van verschillende providers. Om de abonnementen met onbeperkt bellen in de vergelijker te krijgen, kun je in de filter de balk van aantal minuten op > 3000 min zetten. Ook kun je de overige filters invullen om zo tot jouw ideale abonnement te komen.


Voordelen telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Hieronder lees je een aantal voordelen van een telefoon abonnement met onbeperkt bellen:

✓ Nooit meer door je belminuten heen.
✓ Altijd en overal bereikbaar.
✓ Geen torenhoge kosten.

Is onbeperkt bellen echt onbeperkt?

Wil je met een telefoon abonnement onbeperkt bellen? Dan is het verstandig om te weten dat de providers die het aanbieden gebruik maken van een fair use policy. Dit is een limiet dat wordt gesteld op het aantal belminuten. Het limiet is ingevoerd zodat er geen misbruik kan worden gemaakt door het abonnement bijvoorbeeld te delen met anderen. De limieten van de providers zijn:

 • Simpel: 2000 minuten
 • Ben: 3000 minuten
 • Youfone: 4000 minuten
 • Lebara: 3000 minuten
 • Budget Mobiel: 6000 minuten
Written by Donat

Je abonnementen opzeggen regel je met Xpendy

Het opzeggen van je abonnementen gaat helaas niet altijd zo makkelijk als dat je zou willen. Wanneer je de desbetreffende klantenservice wil bereiken, kom je in een eindeloze wachtrij terecht en wanneer je eenmaal een medewerker aan de lijn krijgt, probeert hij of zij jou te overtuigen om lid te blijven, door middel van verschillende verkooptrucs, waardoor je bijna geen nee meer kan of durft te zeggen. Allemaal gedoe waar je helemaal niet op zit te wachten en ondertussen loopt jouw abonnement gewoon door. Dit neemt allemaal onnodig hoge kosten met zich mee. Gelukkig kan dit allemaal een stuk makkelijker door de opzegservice van Xpendy.

Hoeveel abonnementen heb jij lopen?

De kans is groot dat jij het aantal abonnementen dat je hebt lopen, onderschat. Nibud (het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) heeft een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat 91 procent van de mensen het aantal abonnementen dat zij hebben lopen, onderschatten. Hierdoor heb je onnodig hoge kosten, omdat de kans groot is dat je voor bepaalde abonnementen betaalt, waar je niet eens gebruik van maakt. Jongeren tot 25, dat is de groep met de meeste abonnementen. Zij hebben gemiddeld zestien abonnementen, waarvan de categorie streamingdiensten het meest populair is.

Opzeggen via Xpendy

Hoe kun je dan wél gemakkelijk van je abonnementen afkomen? Xpendy kan jou gemakkelijk helpen in het opzegging proces. De opzegservice Xpendy helpt consumenten met het opzeggen van hun abonnementen. Hoe gaat Xpendy dan precies te werk? Op de website selecteer je de service waar je je voor wil afmelden. Hierna vul je je NAW-gegevens in en op basis van deze gegevens wordt er automatisch een opzegbrief gegenereerd. Deze opzegbrief wordt aangetekend verzonden naar de desbetreffende service. Aangezien de opzegbrieven aangetekend worden verzonden, is het desbetreffende bedrijf verplicht om de opzegging te verwerken. Op deze manier ben je gegarandeerd van een succesvolle opzegging en heb jij geen omkijken meer naar je opzegging. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

Telecom

Op de website van Xpendy worden verschillende categorieën getoond, waar de services die je kunt opzeggen, onder vallen. Dit zijn uiteenlopende categorieën, omdat er tegenwoordig veel abonnementenservices worden aangeboden. Deze categorieën lopen van ‘sportschool’, tot ‘dating website’, tot aan ‘loterij’. Ook ‘Telecom’ is een categorie die erg popualir is om op te zeggen. Scarlet opzeggen? Regel het nu binnen twee minuten via Xpendy.

Waarom opzeggen via Xpendy?

Abonnementen opzeggen? Dit regel je dus gemakkelijk via Xpendy. Er zijn verschillende situaties waarin het afmelden van lidmaatschappen als extra lastig beschouwd kunnen worden. Denk aan een verhuizing, een migratie, of bij het overlijden van een naaste. Dit soort situaties nemen enorm veel stress met zich mee en Xpendy kan jou hier gelukkig voor een gedeelte in ontlasten. Bij Xpendy is het ook mogelijk om meerdere abonnementen tegelijkertijd op te zeggen.

Written by Donat

Sim only of abonnement: wat is goedkoper?

Het is alweer tijd voor een nieuwe telefoon. Kies je dan voor een telefoon die bij een abonnement komt? Of ga je voor sim only en kies je zelf een telefoon uit? De manier waarop je dit vaak bepaalt is door te kijken naar de voordeligste optie.Vergelijk via deze website om te weten te komen wat de goedkoopste optie is!

Kijken naar de deals

In de eerste plaats is het altijd goed om te kijken naar de deals op telefoongebied die gelden op het moment dat jij op zoek bent naar iets nieuws. Er zijn altijd wel aanbiedingen. De ene keer pakt sim only dan wat beter uit, maar de andere keer is een abonnement beter. Dat betekent dus dat je daar wel goed op moet letten. Daarnaast is het ook slim om naar het bredere verhaal te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de lange termijn van het gebruik.

Passend bij je gebruik

Of sim only of een abonnement het goedkoopst is, hangt natuurlijk ook af van wat jouw vorm van gebruik is. Wanneer je telefoon bijvoorbeeld nog goed is, dan heb je alleen een nieuw kaartje nodig. Is je telefoon echter helemaal op, dan is die bij een abonnement vaak wat gemakkelijker te krijgen. Kijk daarbij wel ook of je kunt besparen op het gebied van de bundel. Maak die niet groter dan je nodig hebt om onnodig betalen te voorkomen. Kan je ergens een voordelige telefoon krijgen? Dan is dat juist de beste optie.

Wat krijg je er allemaal voor?

Het is ook goed om te bekijken wat je nu eigenlijk precies allemaal krijgt wanneer je voor een bepaalde optie kiest. Dit zijn de zogenaamde combinatiedeals. Mobiel bellen zit daar tegenwoordig ook vaak in. Daardoor kan je dus op je totaalpakket een stuk voordeliger uit zijn. Dat je dan wel aan een bepaald toestel vastzit, is dan misschien een klein minpuntje. Bedenk je alleen wel dat dit nooit een zwak of verouderd toestel zal zijn. Het zijn juist ook altijd de nieuwere smartphones die hiervoor uitgekozen worden. Dat kan het dus ook een interessante optie maken dan.

 

Written by Donat

Kiezen van de juiste telefoon

Een goede telefoon kiezen is vaak erg lastig. Er zijn een hoop verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Iedereen heeft natuurlijk andere eisen en dit kan het alleen maar ingewikkeld maken. In dit artikel geven we enkele tips over hoe je het beste telefoons kan vergelijken. Naast een smartphone wil je natuurlijk ook een degelijk abonnement. Wil je graag alle telefoonabonnementen makkelijk en snel vergelijken? Kijk dan eens hier. Een telefoon abonnement vergelijken doe je in een handomdraai op deze plek.

Apple, Android of toch IOS?

De belangrijkste keuze die je moet maken voordat je een keus maakt over welke telefoon je wil hebben, is door het bepalen van het juist besturingssysteem. Als je al jaren Android gebruikt dan is het misschien niet verstandig om ineens voor een Apple telefoon te gaan. Andersom geldt hetzelfde, als je in ieder geval tevreden bent met het huidige systeem dat je gebruikt.

Klein of groot?

Een grote telefoon of juist een wat compacter model. Het is belangrijk om na te gaan waar jouw voorkeur precies ligt. Iedereen vind iets anders fijner en het is dus ook belangrijk na te gaan wat jij wil. De schermgrootte is namelijk altijd relevant als je bezig bent met je telefoon.

Eisen voor je telefoon

Heb je altijd veel apps en foto’s op je telefoon staan? Dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een telefoon met veel opslagruimte. Het is irritant als je telefoon constant vol zit, zorg er dus ook voor dat je genoeg ruimte hebt op de telefoon waar jij voor kiest. Opslagruimte is dus ook een makkelijke manier om telefoons onderling te vergelijken.
De laatste manier waarop je telefoons goed kan vergelijken is door te kijken naar de prijs. Het is verstandig om alvast in je hoofd te hebben wat voor bedrag je ongeveer wil besteden voor je telefoon. Dit kan je makkelijk filteren en heb je minder opties om telefoons te vergelijken wat de keuze alleen maar makkelijker maakt.

Eenvoudig telefoons vergelijken

In dit artikel hebben we een aantal tips besproken hoe je het makkelijkste telefoons onderling kan vergelijken. De factoren die we hebben besproken zijn. Besturingssysteem, schermgrootte, opslagruimte en prijs.

Written by Donat

Van prepaid naar abonnement

Iedereen heeft wel een telefoon in zijn bezit. Om met deze telefoon te kunnen bellen is er een betalingsmiddel nodig. Voor mobiele telefoons zijn er twee betalingsmiddelen: prepaid en een abonnement. In dit artikel wordt uitgelegd wat het verschil is tussen deze twee en hoe je kan overstappen van prepaid naar abonnement.

Wat is prepaid?

Met prepaid wordt er een bedrag opgewaardeerd op de simkaart van de provider. Het is dus een soort bankrekening op je simkaart. Dit kan gekocht worden in een winkel of bij een website. Als je belt met een telefoon wordt er geld van de simkaart afgeschreven. Uiteindelijk is het tegoed een keer op en kan je niet meer bellen. Om weer te kunnen bellen moet er opnieuw geld gestort worden op de simkaart. Wanneer het tegoed op is kan je nog wel bereikt worden op de telefoon maar je kan niet meer zelf bellen, sms’en of op internet.

De tarieven bij prepaid gaan heel anders dan bij een abonnement. Je betaalt namelijk per minuut, dus je betaalt voor de tijd dat je belt, mb’s verbruikt of sms’t. Indien je regelmatig opwaardeert, blijft je tegoed altijd houdbaar. Je raakt je tegoed dan dus nooit kwijt (wat bij een abonnement wel het geval is na een maand).

Wat is een abonnement?

Een abonnement is een contract dat je aangaat met een provider. Het contract dat je afsluit is voor een bepaalde tijd van bijvoorbeeld 2 jaar. Dit verschilt per provider en per contract. Iedere maand krijg je een aantal belminuten, sms’jes en mb’s. Bij een abonnement is het vaak zo dat hoe langer je contract duurt hoe goedkoper het contract word. Een contract dat iedere maand opgezegd kan worden is dan ook duurder.

Wat is het verschil tussen prepaid en een abonnement?

Er zit een groot verschil tussen prepaid en een abonnement. Bij prepaid betaal je vooraf en het tegoed kan je altijd verhogen. Wanneer het tegoed op is kan er niet meer mee gebeld worden, ook kan je niet meer sms’en of gebruik maken van de mb’s. Bij een abonnement betaal je iedere maand hetzelfde bedrag voor een aantal belminuten, sms’jes en mb’s. Als er gekeken wordt naar de kosten is prepaid voordeliger voor de mensen die niet zoveel bellen, sms’en of mb’s gebruiken en een abonnement is voordeliger voor de mensen die veel gebruikt maken van hun telefoon.

Hoe kan je overstappen van prepaid naar abonnement?

Nu weten we wat het verschil is tussen prepaid en een sim only abonnement en misschien wil je nu wel overstappen. Hieronder een stappenplan om over te stappen van prepaid naar een abonnement:

 1. Eerst kies je een abonnement wat bij je past.
 2. Als je wilt kan je er voor kiezen om je nummer te behouden.
 3. Na de bestelling wanneer het contract gesloten is krijg je een nieuwe simkaart.
 4. Wanneer de nieuwe simkaart binnen is kan deze worden geactiveerd en is hij klaar voor gebruik.

Voordelen van overstappen

 • Wanneer je veel belt, sms’t of MB’s verbruikt is het voordeliger.
 • Op je eigen verbruik af te stellen.
 • Iedere maand weer nieuwe belminuten, SMS berichten en MB’s.
 • Je kan je eigen nummer behouden.

Nadelen van overstappen

 • Duurder als prepaid als je weinig verbruikt.
 • Kosten kunnen erg oplopen als je buiten je bundel gaat.
 • Telefoon moet simlockvrij zijn.

Direct overstappen van prepaid naar abonnement?

Ben je overtuigd van de voordelen van een abonnement, en wil je direct overstappen? Allereerst zul je dan natuurlijk een nieuw sim only abonnement moeten kiezen. Daarvoor kun je onze handige sim only vergelijker gebruiken. Stel deze naar wens in en kies jouw favoriete abonnement!


Written by Donat

Met deze tips doe jij langer met je telefoon

De meeste populaire telefoons zijn tegenwoordig helemaal van glas. Dit ziet er erg leuk uit, maar het betekent ook dat je meer kans hebt dat je telefoon kapot valt. Als je telefoon beschadigd is door bijvoorbeeld een val, dan is het belangrijk dat je dit probleem snel verhelpt. Hiermee voorkom je onder andere waterschade. Na het repareren is het erg belangrijk dat je zuinig met je telefoon omgaat.

Tip 1, kijk naar de juiste telefoon die je wilt kopen

Een telefoon dient niet alleen mooi te zijn. Een telefoon dient namelijk ook prettig in gebruik te zijn. Met een telefoon moet je namelijk erg veel kunnen. Om langer van je telefoon gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om zorgvuldig te zijn in de zoektocht naar een nieuwe telefoon. Kijk goed naar de kwaliteit van de verschillende onderdelen. Is de telefoon wel sterk genoeg en kan de telefoon tegen een stootje? Mocht je hier zelf niet uitkomen, dan kun je eventueel ook om advies vragen.

Tip 2, stuk gevallen? Wacht niet te lang!

Als je telefoon stuk valt, dan is het handig om direct de reparateur te bellen om een afspraak in te plannen. Het is namelijk niet verstandig om te lang met een kapotte telefoon rond te lopen. Als je dit wel doet, kan het voorkomen dat je telefoon verder stuk gaat. De kosten kunnen hierdoor hoog oplopen. Deze schade dien je dan uiteraard volledig zelf te betalen. Wacht daarom niet te lang met een kapotte telefoon. Een telefoon kan je gelukkig laten maken in verschillende steden. Zo kun je ook terecht in Den Haag. Een IPhone repareren Den Haag is snel geregeld en kan bij verschillende bedrijven. Kijk vooraf naar waar je terecht kunt en lees daar de reviews van.

Laptop stuk gevallen? Laat de computer snel maken

Ook kan het voorkomen dat je je computer kapot laat vallen. De computers van tegenwoordig zijn vrij dun en kwetsbaar. De kans dat er schade ontstaat bij een val is erg groot. Een laptop waarbij het erg zonde is om te laten vallen, is een Macbook. Een Macbook is namelijk erg kostbaar en een Macbook reparatie kan prijzig zijn. Wel hangt het ervan af waar je de reparatie laat uitvoeren. Zo kun je kiezen voor nieuwe originele onderdelen, maar ook voor gebruikte varianten of namaak onderdelen. Voor de levensduur van de computer is het in de meeste gevallen het verstandigst om originele onderdelen te kopen.

Tip 3, koop een goed telefoonhoesje

Om te voorkomen dat je telefoon na een val onbruikbaar wordt, is het handig om een goed telefoonhoesje te kopen. Doordat je een goede telefoonhoesje koopt, is de kans kleiner dat de telefoon kapot gaat door een val. De telefoon krijgt namelijk veel bescherming van een telefoonhoesje. Voor het niet beschadigen van je beeldscherm, heb je de mogelijkheid om een schermplaatje te laten plaatsen. Zo krijg je zelf geen krassen op je beeldscherm waardoor je de telefoon over een aantal jaar kunt verkopen zonder enige krassen.

Written by Donat

Zo vergroot je binnen no-time je populariteit op Instagram

Insta, the Gram, hoe je het ook noemt, Instagram is één van de meest populaire social media ter wereld. Vooral onder jongeren is het erg populair, maar ook steeds meer volwassenen maken er een profiel op aan. Daarom zijn er ook veel kansen op Instagram. Ben jij benieuwd hoe je makkelijk en snel veel volgers en likes binnen kan harken? Lees dan vooral verder.

Speel in op trends

Een goede manier om je eigen populariteit te verhogen is door in je posts in te spelen op dingen die al populair zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door in te haken op recente gebeurtenissen of de laatste rages op het gebied van mode, muziek, eten et cetera in je posts te verwerken.

Like en comment op posts van anderen

Wanneer je likes en comments achterlaat op posts die op jouw eigen posts liken, kunnen potentiële volgers jou makkelijk vinden. Ook degene die de post heeft gemaakt zal dit natuurlijk erg waarderen een een kijkje op jouw profiel nemen en je wellicht terugvolgen. Hierbij moet je natuurlijk wel authentiek blijven, anders hebben anderen je strategie zo door de vingers en kan het een averechts effect hebben. Probeer dus niet opdringerig te zijn en mensen lastig te vallen.

Volgers kopen

Bovenstaande tips kunnen je volgersaantal misschien verhogen, maar ze bieden natuurlijk geen garantie. Deze garantie heb je wel wanneer je doet aan Instagram volgers kopen. Voor een relatief laag bedrag krijg je er gegarandeerd een flink aantal followers bij. Misschien twijfel je in eerste instantie over het kopen van volgers, maar deze praktijk is binnen de social media business, waarin sommigen álles doen om hun concurrentie voor te zijn, hartstikke normaal. Daarnaast is het volkomen legaal, mits je de volgers koopt voor een privé-account en niet voor commerciële doeleinden.

Written by Donat

Met je mobiele telefoon prepaid gebruiken?

Prepaid simkaarten blijven erg populair. Zo heeft maar liefst 1 op de 3 Nederlanders een prepaid simkaart, waarbij de ouderen relatief de grootste prepaid gebruikers zijn. Ook zien we dat jongeren steeds vaker een prepaid kaart aanschaffen om zo meer controle te hebben over hun kosten. Ben jij op zoek naar een geschikte prepaid voor je mobiele telefoon, maar vind je het ook zo lastig om er één te vinden door de vele prepaid aanbieders? Geen zorgen! In dit artikel helpen we jou om een goede prepaid simkaart voor je mobiele telefoon te vinden.

Wat is prepaid voor je mobiele telefoon?

Mobiele telefoon prepaid houdt in dat je van te voren betaalt voor je tegoed dat je op je mobiele telefoon zet. Met dit tegoed kun je bellen, sms’en en internetten. Wanneer je je tegoed hebt verbruikt, dan kun je weer nieuwe tegoed erop zetten, wanneer jij denkt dat je het nodig hebt. Dit is precies het tegenovergestelde van een sim only abonnement, waarbij je juist aan een abonnement vastzit.

Mobiele telefoon prepaid vergelijken

Met je mobiele telefoon prepaid gebruiken? Het makkelijkste wat je kunt doen om een goede prepaid kaart te vinden, is door providers te gaan vergelijken. De beste prepaid providers van Nederland op dit moment zijn Simyo en KPN. Hieronder vind je de tabel om het prepaid aanbod te vergelijken. Het is mogelijk om een prepaid bundel voor je mobiele telefoon aan te schaffen. Een prepaid bundel is een gebundelde aantal diensten die je in één keer koopt.

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
 
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50per secondeBestellen

KPN€0,30€0,162,4 cent€10,-per secondeBestellen
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-per minuutBestellen

Is een prepaid kaart geschikt voor mij?

Mobiele telefoon prepaid is geschikt voor jou wanneer je bijvoorbeeld weinig gebruik maakt van het internet, maar wel regelmatig belt. Met prepaid heb je controle over je eigen kosten, want het is niet mogelijk om te bellen naar anderen, wanneer je prepaid tegoed op is. Wel kan je zelf nog gebeld worden. Zijn dit de enige voordelen? Zeker niet! Een prepaid simkaart heeft nog meer voordelen. Deze staan hieronder.

Voordelen van prepaid voor je telefoon

 • Met prepaid weet je precies hoeveel geld je uitgeeft per maand.
 • Je hebt geen onverwachte kosten, omdat je geen abonnement hebt waar je overheen kan gaan met het verbruik van je data.
 • Je hebt keuze uit verschillende internetbundels voor prepaid om zo nog voordeliger uit te zijn.
 • Je betaalt alleen wanneer je telefoneert of wanneer je op het internet surft met je prepaid
Written by Donat

Zijn slots legaal om online te spelen?

Op je telefoon of een ander apparaat is het uiteraard mogelijk om vele apps en websites te bezoeken. Hieronder vallen ook ‘online casino’s’. In Nederland is er veel twijfel over het online gokken. Is het wel legaal? Gokken kennen we allemaal van het casino. De grote ruimtes met speelkasten waar je een hele avond kan vullen. Slots zijn hierbij natuurlijk niet weg te denken. In een casino kan je deze natuurlijk gebruiken, maar mag dit eigenlijk online? Als jij je telefoon, tablet of laptop wilt gebruiken om online casino’s te bezoeken, lees dan eerst dit artikel voor meer informatie.

Slots

Slots zijn niet meer weg te denken bij het gokken. In elke casino heb je er tientallen van staan en vaak in de kroeg en club heb je er wel eentje staan. Dit zijn alle gokkasten, fruitautomaten en fruitmachines die je maar kan bedenken. Tegenwoordig vallen deze dus allemaal onder de benaming: slots.

Is het legaal?

Is het ondertussen legaal om slots online te spelen? Heel simpel: in Europa is dit ondertussen legaal. Dit heeft alles te maken met de wet op kansspelen die recent is ingevoerd. Dit houdt in dat alle online casino’s, mits ze een Europese licentie hebben, legaal zijn om te spelen. Jij als speler kan dus niet bestraft worden als je hier gebruik van maakt. Dit is niet altijd zo geweest, tot vrij recent was het illegaal om online te gokken. De overheid vond dat er niet genoeg zekerheid was voor de spelers dat ze daadwerkelijk het gewonnen geld zouden ontvangen. Daarom is er nu een wet voor bedacht die de spelers kan verdedigen mocht er wat mis gaan.
Er zijn nu dus veel websites waar je online slots kan spelen. Op veel meer plekken online dan fysiek. Een paar jaar geleden zou je dit nooit kunnen denken maar het is nu de realiteit. Op bijna elke gokwebsite kan je terecht voor slots.

Hoe werkt het?

Je maakt een account aan op een door jou gekozen website. Bij dit account is het belangrijk dat je je gaat legitimeren omdat online gokken alleen legaal is als je 18 jaar of ouder bent. Hierna hoef je niks meer te doen!

Bonanza Megaways Online

Niet alleen slots zijn online te spelen maar eigenlijk bijna alles wat er in een casino te vinden is, en meer! Zo ook bijvoorbeeld Bonanza Megaways Online. Dit is een spel in een verlaten goudmijn thema en het heeft vele manieren om te winnen. Dit in combinatie met een uitkeringspercentage van 96% maakt dit een populaire slot. Je kunt je telefoon, tablet of laptop dus zorgeloos gebruiken voor online casino’s. Houd er wel rekening mee dat je nooit teveel geld uitgeeft en dat je niet speelt met geld dat je eigenlijk niet kunt missen.

1 2 3 7