Written by medewerker365

Goedkope sim only met internet afsluiten?

Tegenwoordig zit iedereen wel op het internet. Providers hebben daarom ook internet bij hun abonnementen gedaan. Gebruik jij wel eens internet op je mobiel en heb je nog geen abonnement of wil je een nieuwe goedkope sim only met internet afsluiten? Lees dan vooral verder om erachter te komen welke abonnementen er allemaal zijn en welke bij je past.

Goedkope sim only met internet vergelijken

Om jou de moeite te besparen hebben wij alle goedkope sim only abonnementen met internet op een rijtje gezet. We hebben goed gekeken naar de prijs, belminuten, sms’jes, MB’s en opzegtermijn. Hieronder zie je een overzicht van alle goedkope sim only met internet. Zodra je alle vragen in de filter heb beantwoordt komen er een aantal opties uit. De opties die je in de vergelijker krijgt, passen precies in de door jou gestelde criteria.


Waarom internet in je sim only?

Tegenwoordig heeft iedereen wel MB’s in zijn abonnement. Ben je op zoek naar een Goedkope sim only met internet? Let er dan goed op hoeveel MB’s je wilt in je sim only abonnement. Sommige mensen hebben onbeperkt internet nodig en voor sommige mensen is 1000 MB genoeg. De hoeveelheid MB’s dat je nodig hebt, ligt eraan hoeveel je op het internet zit en wat je op het internet doe. Als je op YouTube filmpjes kijkt dan gaan je MB’s erg snel op, maar wanneer je alleen soms even een berichtje verstuur dan verbruik je veel minder MB’s.

Voordelen van een sim only

Sim only brengt meerdere voordelen met zich mee:

 • Goedkoper dan een abonnement met toestel
 • Erg flexibel in belminuten, sms’jes en MB’s
 • Je zit niet vast aan een telefoon
 • Je kunt er een kiezen die maandelijks opzegbaar is

Wat is momenteel het goedkoopste sim only abonnement met internet?

Wij hebben uit alle bovenstaande providers de goedkoopste gevonden. Op dit moment heeft Lebara het goedkoopste abonnement. De kosten van dit abonnement zijn 5 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je 150 belminuten, 1000 MB en 150 sms’jes.

Tips om goedkoper uit te komen

Om goedkoper uit te komen hebben wij hieronder een aantal punten opgesomd.

 • Neem een contract van 2 jaar. Deze zijn vaak goedkoper dan abonnementen die korter duurder.
 • Kies een niet te grote bundel. Wanneer je een grotere bundel afsluit, betaal je meer dan bij een kleinere. Kijk dus goed naar welk abonnement bij je past.
 • Vergelijk abonnementen. Door abonnementen te vergelijken, kun je kijken welke sim only het beste bij je past.
Written by Donat

Hoe kun je een onbekend nummer traceren?

Als je meerdere keren wordt gebeld door een onbekend nummer dan wil je uiteindelijk toch weten wie je lastig valt. Is het een belletje van een callcenter of bedrijf dat je ’s avonds laat een nieuw product / energiecontract aan wil bieden, of is het misschien toch een familielid of kennis die je met een nieuw nummer probeert te contacteren? Vooral als je continu gebeld wordt door een onbekend nummer kan dat erg vervelend zijn. Gelukkig zijn er zelfs in dit digitale tijdperk verschillende manieren om erachter te komen wie de eigenaar van het nummer is dat je al meerdere keren gebeld heeft. Als je er uiteindelijk achter komt welk bedrijf je zo vaak lastig valt, kun je bij Reviewsbird een review over jouw ervaring plaatsen.

Neem contact op met je provider

Vooral als een anonieme beller zo vaak belt dat het vervelend wordt is het verstandig om contact op te nemen met je provider. Zij kunnen je helpen om er achter te komen wie er schuilt achter het anonieme nummer, zodat zij alles in het werk kunnen stellen om dit onbekende nummer voor je te blokkeren. Iedere provider beschikt over een speciaal formulier dat je in kunt vullen om hun opdracht te geven op zoek te gaan naar de eigenaar. Je moet daarvoor wel bijhouden wanneer je gebeld bent, en het is verstandig om toch een paar maal op te nemen zodat je provider beter naar de daders kan speuren. De providers met de beste reviews zijn de providers die dit soort problemen het beste voor je kunnen oplossen. Daar heb je nu misschien niet veel aan, maar het is handig om te weten als je er over nadenkt om binnenkort over te stappen.

Gebruik websites of social media

Je kunt via verschillende website en applicaties een zoektocht starten naar de beller als je steeds weer gebeld wordt door een onbekend nummer. Heb je al eens aan Whatsapp gedacht? Door het anonieme nummer dat je continu belt in te voeren in je contactenlijst kun je bijna altijd zien wie de gebruiker van het nummer is. Op die manier kun je wat appjes versturen dat ze je beter met rust kunnen laten. Ook zijn er diverse websites te gebruiken waar je het nummer in kunt voeren om te weten te komen wie de eigenaar is.

De beste manier is de ouderwetse manier

Weet je wat de makkelijkste manier is om er achter te komen wie je belt? Gewoon het onbekende nummer terugbellen! Je krijgt vrij snel antwoord op je vraag wie er achter het bellende nummer schuilgaat. Als het inderdaad een bekend persoon is dan kun je hem of haar gewoon aan je contactenlijst toevoegen. Hoor je een bandje of de naam van een bedrijf? Dan weet je ook gelijk waar je aan toe bent en kun je het nummer gewoon blokkeren om niet langer lastig gevallen te worden. Als het telefoonnummer dat je in je display ziet een rare combinatie van nummers is dan is het wellicht toch beter om eerst een korte online zoektocht te starten. Zo weet je zeker dat je niet per ongeluk naar een buitenlands of een duur betaald servicenummer belt.

Written by Donat

Waarom wel of niet betalen in termijnen?

Wanneer je een grote aankoop moet doen, is betalen in termijnen soms de enige optie. Niet iedereen heeft een groot spaarboekje waarop je beroep kan doen in geval van nood. Daarom kiezen veel mensen om in termijnen te betalen. Dit heeft zijn voor- en nadelen.

Wat houdt betalen in termijnen in?

In termijnen betalen houdt in dat je niet meteen het volledige bedrag voor een bepaald product betaalt. De meest voorkomende situaties zijn een auto of een huishoudelijk product zoals een wasmachine of droogkast. Bij de aankoop van het product in kwestie kan je beslissen om in termijnen, meestal is dit maandelijks, een bepaald bedrag terug te betalen.

Waarom wel betalen in termijnen?

Het grootste voordeel van betalen in termijnen is dat je niet het volledige bedrag in je bezit moet hebben. Bij een auto bijvoorbeeld zou het een hele hap uit je budget zijn als je het meteen zou moeten betalen. Voor veel mensen zou het in dat geval ook niet mogelijk zijn om een wagen te kopen. Het moet natuurlijk ook niet zo’n groot bedrag zijn. Een Iphone 12 in termijnen betalen is ook perfect mogelijk. In termijnen betalen zorgt er daarnaast voor dat mensen wat meer ademruimte hebben en zich niet onnodig in problemen zouden werken om bepaalde producten aan te kopen.

Waarom niet betalen in termijnen?

Het grootste nadeel van kopen of afbetaling is de rente die eraan gekoppeld is. Aan elke lening die je aangaat, hangt een rente vast. Op het einde van de rit heb je dus een hoger bedrag terugbetaald dan dat het product in kwestie heeft gekost. Bij een relatief goedkoop product valt de rente meestal mee, maar bij een afbetaling van duizenden euro’s, betaal je al snel enkele honderden euro’s extra.

Written by Donat

Telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Mobiel bellen is nog altijd populair. Om deze reden zijn er telefoon abonnementen met onbeperkt bellen. Wij hebben de voordeligste telefoon abonnementen gevonden. Heb je op dit moment een abonnement met nog geen onbeperkt bellen en ben je hier wel naar op zoek? In dit blog ga je erachter komen welk abonnement bij je past en welk het voordeligst voor je is.

Aanbieders van telefoonabonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn verschillende providers die een sim only abonnement aanbieden met onbeperkt bellen. Wij hebben de 5 beste aanbieders gevonden. Zie hieronder een overzicht van de verschillende providers:

 • Budget Mobiel, Budget Mobiel is al jarenlang een betrouwbare provider. Ook is het abonnement van Budget Mobiel maandelijks opzegbaar, dit is een groot voordeel als je niet aan een abonnement vast wilt zitten.
 • Lebara, Al 20 jaar is Lebara actief op de markt. Lebara heeft scherpe tarieven op een goed netwerk.
 • Youfone, Youfone is al een langere tijd actief op de markt van sim only abonnementen. De provider heeft scherpe tarieven en een goede service.
 • Ben, een provider die dingen persoonlijk overbrengt door alles heel simpel te houden en alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Welke provider heeft momenteel het goedkoopste abonnement met onbeperkt bellen?

Op dit moment heeft Lebara het goedkoopste telefoon abonnement met onbeperkt bellen. Het abonnement kost 6,50 euro per maand en heeft naast onbeperkt bellen ook nog 500 MB en onbeperkt sms’en. Wel is de contractduur 24 maanden.

Keuze verschillende abonnementen met onbeperkt bellen

Er zijn veel verschillende keuzes als het gaat om abonnementen met onbeperkt bellen. Je moet kijken naar welk abonnement het beste bij je past. Als je erg veel belt en het niet redt met de hoeveelheid belminuten dat je op dit moment hebt, dan is het verstandig om voor onbeperkt bellen te kiezen. Dit betekent dat je net zoveel kan bellen als je maar wilt.

Hieronder is de vergelijker te zien van verschillende providers. Om de abonnementen met onbeperkt bellen in de vergelijker te krijgen, kun je in de filter de balk van aantal minuten op > 3000 min zetten. Ook kun je de overige filters invullen om zo tot jouw ideale abonnement te komen.


Voordelen telefoon abonnement met onbeperkt bellen

Hieronder lees je een aantal voordelen van een telefoon abonnement met onbeperkt bellen:

✓ Nooit meer door je belminuten heen.
✓ Altijd en overal bereikbaar.
✓ Geen torenhoge kosten.

Is onbeperkt bellen echt onbeperkt?

Wil je met een telefoon abonnement onbeperkt bellen? Dan is het verstandig om te weten dat de providers die het aanbieden gebruik maken van een fair use policy. Dit is een limiet dat wordt gesteld op het aantal belminuten. Het limiet is ingevoerd zodat er geen misbruik kan worden gemaakt door het abonnement bijvoorbeeld te delen met anderen. De limieten van de providers zijn:

 • Simpel: 2000 minuten
 • Ben: 3000 minuten
 • Youfone: 4000 minuten
 • Lebara: 3000 minuten
 • Budget Mobiel: 6000 minuten
Written by Donat

Je abonnementen opzeggen regel je met Xpendy

Het opzeggen van je abonnementen gaat helaas niet altijd zo makkelijk als dat je zou willen. Wanneer je de desbetreffende klantenservice wil bereiken, kom je in een eindeloze wachtrij terecht en wanneer je eenmaal een medewerker aan de lijn krijgt, probeert hij of zij jou te overtuigen om lid te blijven, door middel van verschillende verkooptrucs, waardoor je bijna geen nee meer kan of durft te zeggen. Allemaal gedoe waar je helemaal niet op zit te wachten en ondertussen loopt jouw abonnement gewoon door. Dit neemt allemaal onnodig hoge kosten met zich mee. Gelukkig kan dit allemaal een stuk makkelijker door de opzegservice van Xpendy.

Hoeveel abonnementen heb jij lopen?

De kans is groot dat jij het aantal abonnementen dat je hebt lopen, onderschat. Nibud (het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) heeft een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat 91 procent van de mensen het aantal abonnementen dat zij hebben lopen, onderschatten. Hierdoor heb je onnodig hoge kosten, omdat de kans groot is dat je voor bepaalde abonnementen betaalt, waar je niet eens gebruik van maakt. Jongeren tot 25, dat is de groep met de meeste abonnementen. Zij hebben gemiddeld zestien abonnementen, waarvan de categorie streamingdiensten het meest populair is.

Opzeggen via Xpendy

Hoe kun je dan wél gemakkelijk van je abonnementen afkomen? Xpendy kan jou gemakkelijk helpen in het opzegging proces. De opzegservice Xpendy helpt consumenten met het opzeggen van hun abonnementen. Hoe gaat Xpendy dan precies te werk? Op de website selecteer je de service waar je je voor wil afmelden. Hierna vul je je NAW-gegevens in en op basis van deze gegevens wordt er automatisch een opzegbrief gegenereerd. Deze opzegbrief wordt aangetekend verzonden naar de desbetreffende service. Aangezien de opzegbrieven aangetekend worden verzonden, is het desbetreffende bedrijf verplicht om de opzegging te verwerken. Op deze manier ben je gegarandeerd van een succesvolle opzegging en heb jij geen omkijken meer naar je opzegging. Dit scheelt een hoop tijd en geld.

Telecom

Op de website van Xpendy worden verschillende categorieën getoond, waar de services die je kunt opzeggen, onder vallen. Dit zijn uiteenlopende categorieën, omdat er tegenwoordig veel abonnementenservices worden aangeboden. Deze categorieën lopen van ‘sportschool’, tot ‘dating website’, tot aan ‘loterij’. Ook ‘Telecom’ is een categorie die erg popualir is om op te zeggen. Scarlet opzeggen? Regel het nu binnen twee minuten via Xpendy.

Waarom opzeggen via Xpendy?

Abonnementen opzeggen? Dit regel je dus gemakkelijk via Xpendy. Er zijn verschillende situaties waarin het afmelden van lidmaatschappen als extra lastig beschouwd kunnen worden. Denk aan een verhuizing, een migratie, of bij het overlijden van een naaste. Dit soort situaties nemen enorm veel stress met zich mee en Xpendy kan jou hier gelukkig voor een gedeelte in ontlasten. Bij Xpendy is het ook mogelijk om meerdere abonnementen tegelijkertijd op te zeggen.

Written by Donat

Sim only of abonnement: wat is goedkoper?

Het is alweer tijd voor een nieuwe telefoon. Kies je dan voor een telefoon die bij een abonnement komt? Of ga je voor sim only en kies je zelf een telefoon uit? De manier waarop je dit vaak bepaalt is door te kijken naar de voordeligste optie. Vergelijk via deze website om te weten te komen wat de goedkoopste optie is!

Kijken naar de deals

In de eerste plaats is het altijd goed om te kijken naar de deals op telefoongebied die gelden op het moment dat jij op zoek bent naar iets nieuws. Er zijn altijd wel aanbiedingen. De ene keer pakt sim only dan wat beter uit, maar de andere keer is een abonnement beter. Dat betekent dus dat je daar wel goed op moet letten. Daarnaast is het ook slim om naar het bredere verhaal te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de lange termijn van het gebruik.

Passend bij je gebruik

Of sim only of een abonnement het goedkoopst is, hangt natuurlijk ook af van wat jouw vorm van gebruik is. Wanneer je telefoon bijvoorbeeld nog goed is, dan heb je alleen een nieuw kaartje nodig. Is je telefoon echter helemaal op, dan is die bij een abonnement vaak wat gemakkelijker te krijgen. Kijk daarbij wel ook of je kunt besparen op het gebied van de bundel. Maak die niet groter dan je nodig hebt om onnodig betalen te voorkomen. Kan je ergens een voordelige telefoon krijgen? Dan is dat juist de beste optie.

Wat krijg je er allemaal voor?

Het is ook goed om te bekijken wat je nu eigenlijk precies allemaal krijgt wanneer je voor een bepaalde optie kiest. Dit zijn de zogenaamde combinatiedeals. Mobiel bellen zit daar tegenwoordig ook vaak in. Daardoor kan je dus op je totaalpakket een stuk voordeliger uit zijn. Dat je dan wel aan een bepaald toestel vastzit, is dan misschien een klein minpuntje. Bedenk je alleen wel dat dit nooit een zwak of verouderd toestel zal zijn. Het zijn juist ook altijd de nieuwere smartphones die hiervoor uitgekozen worden. Dat kan het dus ook een interessante optie maken dan.

 

Written by Donat

Kiezen van de juiste telefoon

Een goede telefoon kiezen is vaak erg lastig. Er zijn een hoop verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Iedereen heeft natuurlijk andere eisen en dit kan het alleen maar ingewikkeld maken. In dit artikel geven we enkele tips over hoe je het beste telefoons kan vergelijken. Naast een smartphone wil je natuurlijk ook een degelijk abonnement. Wil je graag alle telefoonabonnementen makkelijk en snel vergelijken? Kijk dan eens hier. Een telefoon abonnement vergelijken doe je in een handomdraai op deze plek.

Apple, Android of toch IOS?

De belangrijkste keuze die je moet maken voordat je een keus maakt over welke telefoon je wil hebben, is door het bepalen van het juist besturingssysteem. Als je al jaren Android gebruikt dan is het misschien niet verstandig om ineens voor een Apple telefoon te gaan. Andersom geldt hetzelfde, als je in ieder geval tevreden bent met het huidige systeem dat je gebruikt.

Klein of groot?

Een grote telefoon of juist een wat compacter model. Het is belangrijk om na te gaan waar jouw voorkeur precies ligt. Iedereen vind iets anders fijner en het is dus ook belangrijk na te gaan wat jij wil. De schermgrootte is namelijk altijd relevant als je bezig bent met je telefoon.

Eisen voor je telefoon

Heb je altijd veel apps en foto’s op je telefoon staan? Dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een telefoon met veel opslagruimte. Het is irritant als je telefoon constant vol zit, zorg er dus ook voor dat je genoeg ruimte hebt op de telefoon waar jij voor kiest. Opslagruimte is dus ook een makkelijke manier om telefoons onderling te vergelijken.
De laatste manier waarop je telefoons goed kan vergelijken is door te kijken naar de prijs. Het is verstandig om alvast in je hoofd te hebben wat voor bedrag je ongeveer wil besteden voor je telefoon. Dit kan je makkelijk filteren en heb je minder opties om telefoons te vergelijken wat de keuze alleen maar makkelijker maakt.

Eenvoudig telefoons vergelijken

In dit artikel hebben we een aantal tips besproken hoe je het makkelijkste telefoons onderling kan vergelijken. De factoren die we hebben besproken zijn. Besturingssysteem, schermgrootte, opslagruimte en prijs.

Written by medewerker365

Van prepaid naar abonnement

Iedereen heeft wel een telefoon in zijn bezit. Om met deze telefoon te kunnen bellen is er een betalingsmiddel nodig. Voor mobiele telefoons zijn er twee betalingsmiddelen: prepaid en een abonnement. In dit artikel wordt uitgelegd wat het verschil is tussen deze twee en hoe je kan overstappen van prepaid naar abonnement.

Wat is prepaid?

Met prepaid wordt er een bedrag opgewaardeerd op de simkaart van de provider. Het is dus een soort bankrekening op je simkaart. Dit kan gekocht worden in een winkel of bij een website. Als je belt met een telefoon wordt er geld van de simkaart afgeschreven. Uiteindelijk is het tegoed een keer op en kan je niet meer bellen. Om weer te kunnen bellen moet er opnieuw geld gestort worden op de simkaart. Wanneer het tegoed op is kan je nog wel bereikt worden op de telefoon maar je kan niet meer zelf bellen, sms’en of op internet.

De tarieven bij prepaid gaan heel anders dan bij een abonnement. Je betaalt namelijk per minuut, dus je betaalt voor de tijd dat je belt, mb’s verbruikt of sms’t. Indien je regelmatig opwaardeert, blijft je tegoed altijd houdbaar. Je raakt je tegoed dan dus nooit kwijt (wat bij een abonnement wel het geval is na een maand).

Wat is een abonnement?

Een abonnement is een contract dat je aangaat met een provider. Het contract dat je afsluit is voor een bepaalde tijd van bijvoorbeeld 2 jaar. Dit verschilt per provider en per contract. Iedere maand krijg je een aantal belminuten, sms’jes en mb’s. Bij een abonnement is het vaak zo dat hoe langer je contract duurt hoe goedkoper het contract word. Een contract dat iedere maand opgezegd kan worden is dan ook duurder.

Wat is het verschil tussen prepaid en een abonnement?

Er zit een groot verschil tussen prepaid en een abonnement. Bij prepaid betaal je vooraf en het tegoed kan je altijd verhogen. Wanneer het tegoed op is kan er niet meer mee gebeld worden, ook kan je niet meer sms’en of gebruik maken van de mb’s. Bij een abonnement betaal je iedere maand hetzelfde bedrag voor een aantal belminuten, sms’jes en mb’s. Als er gekeken wordt naar de kosten is prepaid voordeliger voor de mensen die niet zoveel bellen, sms’en of mb’s gebruiken en een abonnement is voordeliger voor de mensen die veel gebruikt maken van hun telefoon.

Hoe kan je overstappen van prepaid naar abonnement?

Nu weten we wat het verschil is tussen prepaid en een sim only abonnement en misschien wil je nu wel overstappen. Hieronder een stappenplan om over te stappen van prepaid naar een abonnement:

 1. Eerst kies je een abonnement wat bij je past.
 2. Als je wilt kan je er voor kiezen om je nummer te behouden.
 3. Na de bestelling wanneer het contract gesloten is krijg je een nieuwe simkaart.
 4. Wanneer de nieuwe simkaart binnen is kan deze worden geactiveerd en is hij klaar voor gebruik.

Voordelen van overstappen

 • Wanneer je veel belt, sms’t of MB’s verbruikt is het voordeliger.
 • Op je eigen verbruik af te stellen.
 • Iedere maand weer nieuwe belminuten, SMS berichten en MB’s.
 • Je kan je eigen nummer behouden.

Nadelen van overstappen

 • Duurder als prepaid als je weinig verbruikt.
 • Kosten kunnen erg oplopen als je buiten je bundel gaat.
 • Telefoon moet simlockvrij zijn.

Direct overstappen van prepaid naar abonnement?

Ben je overtuigd van de voordelen van een abonnement, en wil je direct overstappen? Allereerst zul je dan natuurlijk een nieuw sim only abonnement moeten kiezen. Daarvoor kun je onze handige sim only vergelijker gebruiken. Stel deze naar wens in en kies jouw favoriete abonnement!


Written by Donat

Met deze tips doe jij langer met je telefoon

De meeste populaire telefoons zijn tegenwoordig helemaal van glas. Dit ziet er erg leuk uit, maar het betekent ook dat je meer kans hebt dat je telefoon kapot valt. Als je telefoon beschadigd is door bijvoorbeeld een val, dan is het belangrijk dat je dit probleem snel verhelpt. Hiermee voorkom je onder andere waterschade. Na het repareren is het erg belangrijk dat je zuinig met je telefoon omgaat.

Tip 1, kijk naar de juiste telefoon die je wilt kopen

Een telefoon dient niet alleen mooi te zijn. Een telefoon dient namelijk ook prettig in gebruik te zijn. Met een telefoon moet je namelijk erg veel kunnen. Om langer van je telefoon gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om zorgvuldig te zijn in de zoektocht naar een nieuwe telefoon. Kijk goed naar de kwaliteit van de verschillende onderdelen. Is de telefoon wel sterk genoeg en kan de telefoon tegen een stootje? Mocht je hier zelf niet uitkomen, dan kun je eventueel ook om advies vragen.

Tip 2, stuk gevallen? Wacht niet te lang!

Als je telefoon stuk valt, dan is het handig om direct de reparateur te bellen om een afspraak in te plannen. Het is namelijk niet verstandig om te lang met een kapotte telefoon rond te lopen. Als je dit wel doet, kan het voorkomen dat je telefoon verder stuk gaat. De kosten kunnen hierdoor hoog oplopen. Deze schade dien je dan uiteraard volledig zelf te betalen. Wacht daarom niet te lang met een kapotte telefoon. Een telefoon kan je gelukkig laten maken in verschillende steden. Zo kun je ook terecht in Den Haag. Een IPhone repareren Den Haag is snel geregeld en kan bij verschillende bedrijven. Kijk vooraf naar waar je terecht kunt en lees daar de reviews van.

Laptop stuk gevallen? Laat de computer snel maken

Ook kan het voorkomen dat je je computer kapot laat vallen. De computers van tegenwoordig zijn vrij dun en kwetsbaar. De kans dat er schade ontstaat bij een val is erg groot. Een laptop waarbij het erg zonde is om te laten vallen, is een Macbook. Een Macbook is namelijk erg kostbaar en een Macbook reparatie kan prijzig zijn. Wel hangt het ervan af waar je de reparatie laat uitvoeren. Zo kun je kiezen voor nieuwe originele onderdelen, maar ook voor gebruikte varianten of namaak onderdelen. Voor de levensduur van de computer is het in de meeste gevallen het verstandigst om originele onderdelen te kopen.

Tip 3, koop een goed telefoonhoesje

Om te voorkomen dat je telefoon na een val onbruikbaar wordt, is het handig om een goed telefoonhoesje te kopen. Doordat je een goede telefoonhoesje koopt, is de kans kleiner dat de telefoon kapot gaat door een val. De telefoon krijgt namelijk veel bescherming van een telefoonhoesje. Voor het niet beschadigen van je beeldscherm, heb je de mogelijkheid om een schermplaatje te laten plaatsen. Zo krijg je zelf geen krassen op je beeldscherm waardoor je de telefoon over een aantal jaar kunt verkopen zonder enige krassen.

Written by Donat

Zo vergroot je binnen no-time je populariteit op Instagram

Insta, the Gram, hoe je het ook noemt, Instagram is één van de meest populaire social media ter wereld. Vooral onder jongeren is het erg populair, maar ook steeds meer volwassenen maken er een profiel op aan. Daarom zijn er ook veel kansen op Instagram. Ben jij benieuwd hoe je makkelijk en snel veel volgers en likes binnen kan harken? Lees dan vooral verder.

Speel in op trends

Een goede manier om je eigen populariteit te verhogen is door in je posts in te spelen op dingen die al populair zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door in te haken op recente gebeurtenissen of de laatste rages op het gebied van mode, muziek, eten et cetera in je posts te verwerken.

Like en comment op posts van anderen

Wanneer je likes en comments achterlaat op posts die op jouw eigen posts liken, kunnen potentiële volgers jou makkelijk vinden. Ook degene die de post heeft gemaakt zal dit natuurlijk erg waarderen een een kijkje op jouw profiel nemen en je wellicht terugvolgen. Hierbij moet je natuurlijk wel authentiek blijven, anders hebben anderen je strategie zo door de vingers en kan het een averechts effect hebben. Probeer dus niet opdringerig te zijn en mensen lastig te vallen.

Volgers kopen

Bovenstaande tips kunnen je volgersaantal misschien verhogen, maar ze bieden natuurlijk geen garantie. Deze garantie heb je wel wanneer je doet aan Instagram volgers kopen. Voor een relatief laag bedrag krijg je er gegarandeerd een flink aantal followers bij. Misschien twijfel je in eerste instantie over het kopen van volgers, maar deze praktijk is binnen de social media business, waarin sommigen álles doen om hun concurrentie voor te zijn, hartstikke normaal. Daarnaast is het volkomen legaal, mits je de volgers koopt voor een privé-account en niet voor commerciële doeleinden.

1 2 3 7