Written by Donat

Sim only of abonnement: wat is goedkoper?

Het is alweer tijd voor een nieuwe telefoon. Kies je dan voor een telefoon die bij een abonnement komt? Of ga je voor sim only en kies je zelf een telefoon uit? De manier waarop je dit vaak bepaalt is door te kijken naar de voordeligste optie.Vergelijk via deze website om te weten te komen wat de goedkoopste optie is!

Kijken naar de deals

In de eerste plaats is het altijd goed om te kijken naar de deals op telefoongebied die gelden op het moment dat jij op zoek bent naar iets nieuws. Er zijn altijd wel aanbiedingen. De ene keer pakt sim only dan wat beter uit, maar de andere keer is een abonnement beter. Dat betekent dus dat je daar wel goed op moet letten. Daarnaast is het ook slim om naar het bredere verhaal te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de lange termijn van het gebruik.

Passend bij je gebruik

Of sim only of een abonnement het goedkoopst is, hangt natuurlijk ook af van wat jouw vorm van gebruik is. Wanneer je telefoon bijvoorbeeld nog goed is, dan heb je alleen een nieuw kaartje nodig. Is je telefoon echter helemaal op, dan is die bij een abonnement vaak wat gemakkelijker te krijgen. Kijk daarbij wel ook of je kunt besparen op het gebied van de bundel. Maak die niet groter dan je nodig hebt om onnodig betalen te voorkomen. Kan je ergens een voordelige telefoon krijgen? Dan is dat juist de beste optie.

Wat krijg je er allemaal voor?

Het is ook goed om te bekijken wat je nu eigenlijk precies allemaal krijgt wanneer je voor een bepaalde optie kiest. Dit zijn de zogenaamde combinatiedeals. Mobiel bellen zit daar tegenwoordig ook vaak in. Daardoor kan je dus op je totaalpakket een stuk voordeliger uit zijn. Dat je dan wel aan een bepaald toestel vastzit, is dan misschien een klein minpuntje. Bedenk je alleen wel dat dit nooit een zwak of verouderd toestel zal zijn. Het zijn juist ook altijd de nieuwere smartphones die hiervoor uitgekozen worden. Dat kan het dus ook een interessante optie maken dan.

 

Written by Donat

Kiezen van de juiste telefoon

Een goede telefoon kiezen is vaak erg lastig. Er zijn een hoop verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Iedereen heeft natuurlijk andere eisen en dit kan het alleen maar ingewikkeld maken. In dit artikel geven we enkele tips over hoe je het beste telefoons kan vergelijken. Naast een smartphone wil je natuurlijk ook een degelijk abonnement. Wil je graag alle telefoonabonnementen makkelijk en snel vergelijken? Kijk dan eens hier. Een telefoon abonnement vergelijken doe je in een handomdraai op deze plek.

Apple, Android of toch IOS?

De belangrijkste keuze die je moet maken voordat je een keus maakt over welke telefoon je wil hebben, is door het bepalen van het juist besturingssysteem. Als je al jaren Android gebruikt dan is het misschien niet verstandig om ineens voor een Apple telefoon te gaan. Andersom geldt hetzelfde, als je in ieder geval tevreden bent met het huidige systeem dat je gebruikt.

Klein of groot?

Een grote telefoon of juist een wat compacter model. Het is belangrijk om na te gaan waar jouw voorkeur precies ligt. Iedereen vind iets anders fijner en het is dus ook belangrijk na te gaan wat jij wil. De schermgrootte is namelijk altijd relevant als je bezig bent met je telefoon.

Eisen voor je telefoon

Heb je altijd veel apps en foto’s op je telefoon staan? Dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een telefoon met veel opslagruimte. Het is irritant als je telefoon constant vol zit, zorg er dus ook voor dat je genoeg ruimte hebt op de telefoon waar jij voor kiest. Opslagruimte is dus ook een makkelijke manier om telefoons onderling te vergelijken.
De laatste manier waarop je telefoons goed kan vergelijken is door te kijken naar de prijs. Het is verstandig om alvast in je hoofd te hebben wat voor bedrag je ongeveer wil besteden voor je telefoon. Dit kan je makkelijk filteren en heb je minder opties om telefoons te vergelijken wat de keuze alleen maar makkelijker maakt.

Eenvoudig telefoons vergelijken

In dit artikel hebben we een aantal tips besproken hoe je het makkelijkste telefoons onderling kan vergelijken. De factoren die we hebben besproken zijn. Besturingssysteem, schermgrootte, opslagruimte en prijs.

Written by Donat

Van prepaid naar abonnement

Iedereen heeft wel een telefoon in zijn bezit. Om met deze telefoon te kunnen bellen is er een betalingsmiddel nodig. Voor mobiele telefoons zijn er twee betalingsmiddelen: prepaid en een abonnement. In dit artikel wordt uitgelegd wat het verschil is tussen deze twee en hoe je kan overstappen van prepaid naar abonnement.

Wat is prepaid?

Met prepaid wordt er een bedrag opgewaardeerd op de simkaart van de provider. Het is dus een soort bankrekening op je simkaart. Dit kan gekocht worden in een winkel of bij een website. Als je belt met een telefoon wordt er geld van de simkaart afgeschreven. Uiteindelijk is het tegoed een keer op en kan je niet meer bellen. Om weer te kunnen bellen moet er opnieuw geld gestort worden op de simkaart. Wanneer het tegoed op is kan je nog wel bereikt worden op de telefoon maar je kan niet meer zelf bellen, sms’en of op internet.

De tarieven bij prepaid gaan heel anders dan bij een abonnement. Je betaalt namelijk per minuut, dus je betaalt voor de tijd dat je belt, mb’s verbruikt of sms’t. Indien je regelmatig opwaardeert, blijft je tegoed altijd houdbaar. Je raakt je tegoed dan dus nooit kwijt (wat bij een abonnement wel het geval is na een maand).

Wat is een abonnement?

Een abonnement is een contract dat je aangaat met een provider. Het contract dat je afsluit is voor een bepaalde tijd van bijvoorbeeld 2 jaar. Dit verschilt per provider en per contract. Iedere maand krijg je een aantal belminuten, sms’jes en mb’s. Bij een abonnement is het vaak zo dat hoe langer je contract duurt hoe goedkoper het contract word. Een contract dat iedere maand opgezegd kan worden is dan ook duurder.

Wat is het verschil tussen prepaid en een abonnement?

Er zit een groot verschil tussen prepaid en een abonnement. Bij prepaid betaal je vooraf en het tegoed kan je altijd verhogen. Wanneer het tegoed op is kan er niet meer mee gebeld worden, ook kan je niet meer sms’en of gebruik maken van de mb’s. Bij een abonnement betaal je iedere maand hetzelfde bedrag voor een aantal belminuten, sms’jes en mb’s. Als er gekeken wordt naar de kosten is prepaid voordeliger voor de mensen die niet zoveel bellen, sms’en of mb’s gebruiken en een abonnement is voordeliger voor de mensen die veel gebruikt maken van hun telefoon.

Hoe kan je overstappen van prepaid naar abonnement?

Nu weten we wat het verschil is tussen prepaid en een sim only abonnement en misschien wil je nu wel overstappen. Hieronder een stappenplan om over te stappen van prepaid naar een abonnement:

 1. Eerst kies je een abonnement wat bij je past.
 2. Als je wilt kan je er voor kiezen om je nummer te behouden.
 3. Na de bestelling wanneer het contract gesloten is krijg je een nieuwe simkaart.
 4. Wanneer de nieuwe simkaart binnen is kan deze worden geactiveerd en is hij klaar voor gebruik.

Voordelen van overstappen

 • Wanneer je veel belt, sms’t of MB’s verbruikt is het voordeliger.
 • Op je eigen verbruik af te stellen.
 • Iedere maand weer nieuwe belminuten, SMS berichten en MB’s.
 • Je kan je eigen nummer behouden.

Nadelen van overstappen

 • Duurder als prepaid als je weinig verbruikt.
 • Kosten kunnen erg oplopen als je buiten je bundel gaat.
 • Telefoon moet simlockvrij zijn.

Direct overstappen van prepaid naar abonnement?

Ben je overtuigd van de voordelen van een abonnement, en wil je direct overstappen? Allereerst zul je dan natuurlijk een nieuw sim only abonnement moeten kiezen. Daarvoor kun je onze handige sim only vergelijker gebruiken. Stel deze naar wens in en kies jouw favoriete abonnement!


Written by Donat

Met deze tips doe jij langer met je telefoon

De meeste populaire telefoons zijn tegenwoordig helemaal van glas. Dit ziet er erg leuk uit, maar het betekent ook dat je meer kans hebt dat je telefoon kapot valt. Als je telefoon beschadigd is door bijvoorbeeld een val, dan is het belangrijk dat je dit probleem snel verhelpt. Hiermee voorkom je onder andere waterschade. Na het repareren is het erg belangrijk dat je zuinig met je telefoon omgaat.

Tip 1, kijk naar de juiste telefoon die je wilt kopen

Een telefoon dient niet alleen mooi te zijn. Een telefoon dient namelijk ook prettig in gebruik te zijn. Met een telefoon moet je namelijk erg veel kunnen. Om langer van je telefoon gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om zorgvuldig te zijn in de zoektocht naar een nieuwe telefoon. Kijk goed naar de kwaliteit van de verschillende onderdelen. Is de telefoon wel sterk genoeg en kan de telefoon tegen een stootje? Mocht je hier zelf niet uitkomen, dan kun je eventueel ook om advies vragen.

Tip 2, stuk gevallen? Wacht niet te lang!

Als je telefoon stuk valt, dan is het handig om direct de reparateur te bellen om een afspraak in te plannen. Het is namelijk niet verstandig om te lang met een kapotte telefoon rond te lopen. Als je dit wel doet, kan het voorkomen dat je telefoon verder stuk gaat. De kosten kunnen hierdoor hoog oplopen. Deze schade dien je dan uiteraard volledig zelf te betalen. Wacht daarom niet te lang met een kapotte telefoon. Een telefoon kan je gelukkig laten maken in verschillende steden. Zo kun je ook terecht in Den Haag. Een IPhone repareren Den Haag is snel geregeld en kan bij verschillende bedrijven. Kijk vooraf naar waar je terecht kunt en lees daar de reviews van.

Laptop stuk gevallen? Laat de computer snel maken

Ook kan het voorkomen dat je je computer kapot laat vallen. De computers van tegenwoordig zijn vrij dun en kwetsbaar. De kans dat er schade ontstaat bij een val is erg groot. Een laptop waarbij het erg zonde is om te laten vallen, is een Macbook. Een Macbook is namelijk erg kostbaar en een Macbook reparatie kan prijzig zijn. Wel hangt het ervan af waar je de reparatie laat uitvoeren. Zo kun je kiezen voor nieuwe originele onderdelen, maar ook voor gebruikte varianten of namaak onderdelen. Voor de levensduur van de computer is het in de meeste gevallen het verstandigst om originele onderdelen te kopen.

Tip 3, koop een goed telefoonhoesje

Om te voorkomen dat je telefoon na een val onbruikbaar wordt, is het handig om een goed telefoonhoesje te kopen. Doordat je een goede telefoonhoesje koopt, is de kans kleiner dat de telefoon kapot gaat door een val. De telefoon krijgt namelijk veel bescherming van een telefoonhoesje. Voor het niet beschadigen van je beeldscherm, heb je de mogelijkheid om een schermplaatje te laten plaatsen. Zo krijg je zelf geen krassen op je beeldscherm waardoor je de telefoon over een aantal jaar kunt verkopen zonder enige krassen.

Written by Donat

Zo vergroot je binnen no-time je populariteit op Instagram

Insta, the Gram, hoe je het ook noemt, Instagram is één van de meest populaire social media ter wereld. Vooral onder jongeren is het erg populair, maar ook steeds meer volwassenen maken er een profiel op aan. Daarom zijn er ook veel kansen op Instagram. Ben jij benieuwd hoe je makkelijk en snel veel volgers en likes binnen kan harken? Lees dan vooral verder.

Speel in op trends

Een goede manier om je eigen populariteit te verhogen is door in je posts in te spelen op dingen die al populair zijn. Dit kun je bijvoorbeeld doen door in te haken op recente gebeurtenissen of de laatste rages op het gebied van mode, muziek, eten et cetera in je posts te verwerken.

Like en comment op posts van anderen

Wanneer je likes en comments achterlaat op posts die op jouw eigen posts liken, kunnen potentiële volgers jou makkelijk vinden. Ook degene die de post heeft gemaakt zal dit natuurlijk erg waarderen een een kijkje op jouw profiel nemen en je wellicht terugvolgen. Hierbij moet je natuurlijk wel authentiek blijven, anders hebben anderen je strategie zo door de vingers en kan het een averechts effect hebben. Probeer dus niet opdringerig te zijn en mensen lastig te vallen.

Volgers kopen

Bovenstaande tips kunnen je volgersaantal misschien verhogen, maar ze bieden natuurlijk geen garantie. Deze garantie heb je wel wanneer je doet aan Instagram volgers kopen. Voor een relatief laag bedrag krijg je er gegarandeerd een flink aantal followers bij. Misschien twijfel je in eerste instantie over het kopen van volgers, maar deze praktijk is binnen de social media business, waarin sommigen álles doen om hun concurrentie voor te zijn, hartstikke normaal. Daarnaast is het volkomen legaal, mits je de volgers koopt voor een privé-account en niet voor commerciële doeleinden.

Written by Donat

Met je mobiele telefoon prepaid gebruiken?

Prepaid simkaarten blijven erg populair. Zo heeft maar liefst 1 op de 3 Nederlanders een prepaid simkaart, waarbij de ouderen relatief de grootste prepaid gebruikers zijn. Ook zien we dat jongeren steeds vaker een prepaid kaart aanschaffen om zo meer controle te hebben over hun kosten. Ben jij op zoek naar een geschikte prepaid voor je mobiele telefoon, maar vind je het ook zo lastig om er één te vinden door de vele prepaid aanbieders? Geen zorgen! In dit artikel helpen we jou om een goede prepaid simkaart voor je mobiele telefoon te vinden.

Wat is prepaid voor je mobiele telefoon?

Mobiele telefoon prepaid houdt in dat je van te voren betaalt voor je tegoed dat je op je mobiele telefoon zet. Met dit tegoed kun je bellen, sms’en en internetten. Wanneer je je tegoed hebt verbruikt, dan kun je weer nieuwe tegoed erop zetten, wanneer jij denkt dat je het nodig hebt. Dit is precies het tegenovergestelde van een sim only abonnement, waarbij je juist aan een abonnement vastzit.

Mobiele telefoon prepaid vergelijken

Met je mobiele telefoon prepaid gebruiken? Het makkelijkste wat je kunt doen om een goede prepaid kaart te vinden, is door providers te gaan vergelijken. De beste prepaid providers van Nederland op dit moment zijn Simyo en KPN. Hieronder vind je de tabel om het prepaid aanbod te vergelijken. Het is mogelijk om een prepaid bundel voor je mobiele telefoon aan te schaffen. Een prepaid bundel is een gebundelde aantal diensten die je in één keer koopt.

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
 
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50per secondeBestellen

KPN€0,30€0,162,4 cent€10,-per secondeBestellen
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-per minuutBestellen

Is een prepaid kaart geschikt voor mij?

Mobiele telefoon prepaid is geschikt voor jou wanneer je bijvoorbeeld weinig gebruik maakt van het internet, maar wel regelmatig belt. Met prepaid heb je controle over je eigen kosten, want het is niet mogelijk om te bellen naar anderen, wanneer je prepaid tegoed op is. Wel kan je zelf nog gebeld worden. Zijn dit de enige voordelen? Zeker niet! Een prepaid simkaart heeft nog meer voordelen. Deze staan hieronder.

Voordelen van prepaid voor je telefoon

 • Met prepaid weet je precies hoeveel geld je uitgeeft per maand.
 • Je hebt geen onverwachte kosten, omdat je geen abonnement hebt waar je overheen kan gaan met het verbruik van je data.
 • Je hebt keuze uit verschillende internetbundels voor prepaid om zo nog voordeliger uit te zijn.
 • Je betaalt alleen wanneer je telefoneert of wanneer je op het internet surft met je prepaid
Written by Donat

Zijn slots legaal om online te spelen?

Op je telefoon of een ander apparaat is het uiteraard mogelijk om vele apps en websites te bezoeken. Hieronder vallen ook ‘online casino’s’. In Nederland is er veel twijfel over het online gokken. Is het wel legaal? Gokken kennen we allemaal van het casino. De grote ruimtes met speelkasten waar je een hele avond kan vullen. Slots zijn hierbij natuurlijk niet weg te denken. In een casino kan je deze natuurlijk gebruiken, maar mag dit eigenlijk online? Als jij je telefoon, tablet of laptop wilt gebruiken om online casino’s te bezoeken, lees dan eerst dit artikel voor meer informatie.

Slots

Slots zijn niet meer weg te denken bij het gokken. In elke casino heb je er tientallen van staan en vaak in de kroeg en club heb je er wel eentje staan. Dit zijn alle gokkasten, fruitautomaten en fruitmachines die je maar kan bedenken. Tegenwoordig vallen deze dus allemaal onder de benaming: slots.

Is het legaal?

Is het ondertussen legaal om slots online te spelen? Heel simpel: in Europa is dit ondertussen legaal. Dit heeft alles te maken met de wet op kansspelen die recent is ingevoerd. Dit houdt in dat alle online casino’s, mits ze een Europese licentie hebben, legaal zijn om te spelen. Jij als speler kan dus niet bestraft worden als je hier gebruik van maakt. Dit is niet altijd zo geweest, tot vrij recent was het illegaal om online te gokken. De overheid vond dat er niet genoeg zekerheid was voor de spelers dat ze daadwerkelijk het gewonnen geld zouden ontvangen. Daarom is er nu een wet voor bedacht die de spelers kan verdedigen mocht er wat mis gaan.
Er zijn nu dus veel websites waar je online slots kan spelen. Op veel meer plekken online dan fysiek. Een paar jaar geleden zou je dit nooit kunnen denken maar het is nu de realiteit. Op bijna elke gokwebsite kan je terecht voor slots.

Hoe werkt het?

Je maakt een account aan op een door jou gekozen website. Bij dit account is het belangrijk dat je je gaat legitimeren omdat online gokken alleen legaal is als je 18 jaar of ouder bent. Hierna hoef je niks meer te doen!

Bonanza Megaways Online

Niet alleen slots zijn online te spelen maar eigenlijk bijna alles wat er in een casino te vinden is, en meer! Zo ook bijvoorbeeld Bonanza Megaways Online. Dit is een spel in een verlaten goudmijn thema en het heeft vele manieren om te winnen. Dit in combinatie met een uitkeringspercentage van 96% maakt dit een populaire slot. Je kunt je telefoon, tablet of laptop dus zorgeloos gebruiken voor online casino’s. Houd er wel rekening mee dat je nooit teveel geld uitgeeft en dat je niet speelt met geld dat je eigenlijk niet kunt missen.

Written by Donat

Goedkoop mobiel bellen met prepaid

Bellen is de afgelopen jaren steeds goedkoper en voordeliger geworden, maar wat is nu de beste manier om goedkoop mobiel te bellen met prepaid? Er zijn veel opties om goedkoop prepaid te bellen in Nederland en soms kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Ook als je wilt bellen naar het buitenland kan prepaid met de juiste provider een degelijk verschil maken in de door jou gemaakte kosten. In deze blog gaan we jou van de juiste informatie voorzien.

De voordeligste opties voor prepaid bellen

Zie hieronder de tabel met de voordeligste prepaid bellen opties. Klik op een van de knoppen voor meer informatie.

Prepaid ProviderBellenSMSper MBGratis
Beltegoed
per sec /
per min
 
Simyo€0,10€0,103 cent€7,50per secondeBestellen

KPN€0,30€0,162,4 cent€10,-per secondeBestellen
Lebara One€0,09€0,093 centmaximaal €15,-per minuutBestellen

Hieronder worden de goedkoopste opties voor mobiel prepaid bellen verder uitgelicht.

 • Simyo, dit is al jaren de meest populaire prepaid aanbieder op de markt omdat zij ook de goedkoopste tarieven hanteren. Je begint met € 7,50 aan gratis beltegoed en betaalt maar € 0.10 per minuut en € 0,03 per MB (internet kosten zonder bundel). Daarnaast heeft Simyo een goede klantenservice en word je snel geholpen.
 • KPN, dit is ook een voordelige optie, hier betaal je € 0,30 per belminuut, maar krijg je wel € 10,00 aan gratis beltegoed en betaal je maar € 0,024 per MB.

Bedenk voordat je een aankoop doet goed wat jij precies nodig hebt en baseer hier jouw keuze op. Over het algemeen is Simyo dus de beste keuze voor goedkoop mobiel bellen met prepaid.

Goedkoopste opties prepaid bellen naar het buitenland

Voor goedkoop mobiel prepaid bellen naar het buitenland is Lebara een goede optie. Vaak kan je met deze provider goedkoop bellen naar het buitenland, de tarieven die hiervoor gebruikt worden zijn afhankelijk van het land waarmee gebeld wordt. Zo zijn de kosten om te bellen naar Turkije 0,08 cent per minuut, maar is het bellen naar de VS maar 0,03 cent per minuut. Geïnteresseerd in goedkoop mobiel bellen naar het buitenland? Op deze pagina hebben wij de beste opties voor goedkoop bellen naar het buitenland voor u klaar staan.

Waar moet je op letten bij goedkoop mobiel bellen met prepaid?

Als je goedkoop wil bellen met prepaid is het belangrijk om op de volgende dingen te letten:

 • Let goed op of de provider belminuten per minuut of per seconde aanbiedt. Dit kan uiteindelijk een groot effect hebben op de gemaakte kosten.
 • Bedenk goed wat jij nodig hebt, maak jij meer gebruik van internet of bel je juist meer? Kijk dus goed naar de bel, sms en internet tarieven die worden aangeboden en baseer hier je keuze op.
 • Let goed op wanneer je naar het buitenland gaat, tarieven kunnen namelijk afhankelijk zijn van de locatie van de beller en kunnen dus een stuk hoger uitvallen dan de standaard kosten in Nederland.
Written by Donat

Tips om je website voor mobiel te optimaliseren

Er zijn veel bedrijven die een eigen website hebben. Het is erg belangrijk om een site te hebben die goed werkt. Dat komt doordat je met een goed werkende site een hoop klanten kunt binnenhalen. Als je een website hebt die ook op de mobiele telefoon beschikbaar is, is het wel van belang dat je ervoor zorgt dat deze goed functioneert. Dat kun je doen aan de hand van deze twee tips.

Laat de site bouwen door een expert

Het is van belang dat je de website voor jouw bedrijf laat bouwen door iemand die daar verstand van heeft. Je kunt er beter niet voor kiezen om dit zelf te doen aangezien de kans groot is dat je hierbij fouten zult maken die ervoor kunnen zorgen dat de site niet helemaal goed werkt. Het is verstandig om een expert te zoeken die goed is in het maken van websites. Deze expert moet dan wel verstand hebben van het maken van websites die ook werken op de mobiele telefoon. Er zijn tegenwoordig immers veel mensen die vooral hun telefoon gebruiken om dingen op te zoeken op het internet.

Maak de site vindbaar

Een goede website zit niet alleen goed in elkaar, maar bevat ook goede content. Deze content moet de gebruiker van de site waarde bieden, maar moet er ook voor zorgen dat de site goed vindbaar is op het internet. Dit kun je doen door op zoek te gaan naar een marketingbureau wat je kan helpen bij de zoekmachine optimalisatie van je site. Zoekmachine optimalisatie betekent dat je er door middel van het plaatsen van teksten die op een juiste manier zijn geschreven en aan bepaalde eisen voldoen zorgt dat jouw site beter vindbaar is op Google. Dit is erg belangrijk aangezien veel mensen op deze manier naar jouw site kunnen gaan.

Written by Donat

3 redenen om als bedrijf over te stappen naar zakelijke telefonie en internet

Het is van groot belang dat je ervoor zorgt dat je bedrijf alle middelen heeft om je klanten optimaal van dienst te zijn. Er zijn veel verschillende middelen die je hiervoor kunt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om over te stappen naar zakelijke telefonie en zakelijk internet. Dit heeft voor bedrijven een aantal grote voordelen. Welke voordelen dit zijn lees je hieronder.

Goedkoper internet

Als je zakelijk internet afsluit voor je bedrijf is dat 9 van de 10 keer goedkoper dan een regulier internet abonnement. Natuurlijk is het wel van belang dat jij als eigenaar van het bedrijf onderzoek doet naar de mogelijkheden die je hebt en naar welke aanbieder voor jou het best uitkomt, maar de kans is ontzettend groot dat je hierdoor maandelijks minder geld kwijt bent aan de rekening van het internet. Dit is natuurlijk erg gunstig aangezien je als bedrijf altijd probeert om zo min mogelijk uit te geven. 

Sneller internet

Het is niet zo dat zakelijk internet automatisch sneller is dan wanneer je een normaal internet abonnement hebt, maar de kans dat dit wel het geval is is groot. Dat is vooral gunstig voor bedrijven met veel werknemers aangezien door veel werknemers het internet trager kan worden. Als je het snelst mogelijke internet voor je bedrijf wilt hebben, is het slim om op zoek te gaan naar bedrijven die zakelijk internet glasvezel aanbieden. 

Lage telefoonkosten

Als je je werknemers een telefoonabonnement op rekening van de zaak wilt geven, is het slim om dit via een zakelijk abonnement te doen. Dat brengt veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel hiervan is het feit dat het jou als eigenaar van het bedrijf simpelweg minder geld kost. Bovendien weet je zo zeker dat je werknemers altijd bereikbaar zijn en in staat zijn om jou te bellen als dat nodig is.

1 2 3 6