Aangezien Aruba tot de Nederlandse Antillen behoorde, is het niet gek dat vanuit Nederland veel naar Aruba gebeld wordt. Hoe bel je het goedkoopst naar dit ABC eiland? Er zijn diverse mogelijkheden, die je gemakkelijk kunt vergelijken.

Hoe bel je het goedkoopst naar Aruba?

Er zijn diverse mogelijkheden om te bellen naar Aruba, maar ze zijn niet allemaal even voordelig. Je kunt heel gemakkelijk geld besparen door de alternatieven te vergelijken. Om dit voor jou een stukje makkelijker te maken, hebben wij deze alternatieven voor je op een rijtje gezet. Zodat jij weet hoe je goedkoop kunt bellen naar Aruba!

Bellen via internet

Natuurlijk kun je gratis bellen via het internet. Skype en FaceTime zijn onder andere erg populair, omdat je hiermee kunt videobellen. Toch kan het een aantal irritaties met zich meebrengen. Bijvoorbeeld als het wifi bereik, hier of daar, slecht is. Daarom hebben wij de goedkoopste mogelijkheden om naar Aruba te bellen voor je onder elkaar gezet.

Goedkoopste providers voor bellen naar Aruba

Hieronder vind je een vergelijking van de goedkoopste providers voor het bellen naar Aruba.

Prepaid ProviderVastMobielSMSStarttarief 
Lebara€0,05€0,15€0,15€0,12Bestellen

Historie Nederland en Aruba

Waarom wordt er veel naar Aruba gebeld? Nederland en Aruba hebben een rijke historie. Aruba werd namelijk al in 1636 bezet door de Nederlanders. Na het in 1836 weer terug te veroveren van de Britten, werd Aruba in 1845 officieel onderdeel van de Nederlandse Antillen. Aruba trad in 1986 uit de Antillen en werd een autonoom land binnen Nederland. Sinds 10 oktober 2010 zijn de verhoudingen nog meer veranderd. De Nederlandse Antillen zijn opgeheven en Aruba is een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden geworden.

Waarom bellen naar Aruba?

Een aantal redenen waarom er wordt gebeld naar Aruba vind je hieronder:

  • De voormalige Nederlandse Antillen staan op nummer 3 in de top 10 lijst van landen waar de meeste nederlanders naar emigreren.
  • Ook is Aruba een mooi en door veel nederlanders bezocht vakantieland.
  • Hopelijk heeft deze blogpost jou geholpen met het vinden van de goedkoopste manier om goedkoop naar Aruba te bellen!