Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

TeleSur Simkaart officieel te koop!

Vanaf heden is de TeleSur simkaart officieel te koop bij GoedkoopBellennaar.nl. TeleSur is een prepaid provider die de banden tussen Suriname en Nederland warm houdt. Speciaal voor mensen in Nederland die regelmatig naar of vanuit Suriname bellen biedt TeleSur zeer goedkope tarieven, door twee nummers aan één simkaart te koppelen. Hierdoor bel je altijd via het lokale tarief. Goedkoper kan dus niet!

TeleSur simkaart te koop bij GoedkoopBellenNaar.nl

Wij zijn trots jullie te mogen vertellen dat wij één van de weinig officiële verkooppunten van TeleSur in Nederland zijn. Omdat ook wij de warme banden tussen Suriname en Nederland willen toejuichen, zijn we blij dat wij de Nederlandse consument hieraan kunnen helpen. Een TeleSur simkaart is ideaal voor wanneer je vrienden, familie of kennissen in Suriname hebt wonen en deze regelmatig en dus goedkoop wilt kunnen bellen. Ook wanneer je zelf in Suriname belt, kun je gewoon deze simkaart gebruiken om naar Nederland te bellen. Via het lokale (Nederlandse) netwerk, waardoor je dus nooit teveel betaalt. Wil je gemakkelijk en snel een TeleSur simkaart aanschaffen? Klik dan op de bestelknop hieronder!

Prepaid provider
Vast MobielSMSStarttarief 
TeleSur
€0,10
€0,10€0,10€0,10Bestellen

Goedkoop bellen naar Suriname met TeleSur

Met de simkaart van TeleSur kun je goedkoop bellen naar Suriname doordat er gebruik wordt gemaakt van lokale tarieven. De simkaart van TeleSur bevat twee telefoonnummers. Een Nederlands nummer én een Surinaams nummer. Je hebt dus geen aparte simkaart nodig om goedkoop te bellen naar Suriname. Hierdoor bel je altijd via het lokale netwerk en dus tegen het lokale tarief. Je kunt je Nederlandse nummer overzetten op de TeleSur simkaart, waardoor je dus je nummer behoudt.

Wanneer je belt naar het mobiele netwerk van TeleSur of Tele G in Suriname, is deze simkaart de goedkoopste manier om te bellen naar Suriname. Ook bel je goedkoop wanneer je zelf in Suriname verblijft. Bekijk de tarieven hieronder:

 

Bellen naar alle providers in NL €0,10 per minuut
Bellen naar Tele G en TeleSur in SU €0,10 per minuut
Bellen naar overige aanbieders in SU €0,20 per minuut
Sms’en naar TeleSur NL of Tele G en TeleSur in SU €0,10 per bericht
Sms’en naar overige aanbieders in NL €0,13 per bericht
Sms’en naar overige aanbieders in SU €0,20 per bericht
Internetten binnen Nederland €0,25 per MB

Meer informatie over de TeleSur simkaart

Meer over de prepaid tarieven én de aantrekkelijke prepaid bundels die TeleSur biedt, vind je bij de TeleSur simkaart in onze webshop! Wanneer je de TeleSur simkaart voor 16:00 bestelt, heb je hem morgen al in huis.

4 thoughts on “TeleSur Simkaart officieel te koop!

    1. Hoi Sana,

      Vooralsnog laat de levering van de “tweelandensim” van TeleSur op zich wachten. Wij hebben TeleSur regelmatig gevraagd, maar tot vooralsnog geen concreet antwoord. Wij werken ook samen met grote webshops als PrepaidSimkaart.NET en ook hier zijn ze uitverkocht. Wij hopen de TeleSur sims snel weer te kunnen aanbieden.

      Groetjes, Cindy

    1. Beste,

      Bedankt voor je vraag. Ik heb de link even toegevoegd zodat je direct een TeleSur simkaart kunt aanschaffen via deze pagina.

      Met vriendelijke groet,
      Team Goedkoopbellennaar.nl

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 10 =