Written by Team Goedkoopbellennaar.nl

Goedkoop bellen vanuit Suriname naar Nederland

Ben je Surinaams? Heb je vrienden, familie of kennissen in Suriname? Misschien wel een bedrijf wat zaken doet in Suriname? Wat de reden dan ook mag zijn, Suriname en Nederland hebben een goede relatie met elkaar. De band is sterk, waardoor er regelmatig veel Nederlanders in Suriname te vinden zijn en andersom. Je kunt vanuit Suriname naar Nederland bellen via het lokale Surinaamse tarief. Lees hieronder hoe je dat doet.

Hoe bel ik goedkoop vanuit Suriname naar Nederland

Om één van deze redenen ben jij waarschijnlijk op zoek naar een manier om goedkoop te bellen vanuit Suriname naar Nederland. Het liefst betaal je natuurlijk niet meer dan wanneer je belt binnen Suriname. Dit kun je bijvoorbeeld doen door via het internet te bellen. Bijvoorbeeld door middel van FaceTime of Skype. Ook kun je een Nederlandse simkaart naast je Surinaamse houden om goedkoop te bellen naar Nederland. Toch is dit niet het meest ideaal. Het internet kan vaak geen goede verbinding tot stand brengen en een extra simkaart bij je dragen die je regelmatig moet wisselen is ook verreweg van ideaal. Er is nog ook een andere manier, om echt goedkoop te bellen vanuit Suriname naar Nederland. Namelijk met een simkaart van Telesur!

Prepaid provider
Vast MobielSMSStarttarief 
TeleSur
€0,10
€0,10€0,10€0,10Bestellen

TeleSur biedt de oplossing

Telecomprovider TeleSur is eigenlijk de enige provider die ervoor zorgt dat je goedkoop kunt bellen vanuit Suriname, zonder dat je van simkaart moet wisselen en waarmee je even goed bereikbaar bent. Een TeleSur simkaart is een tweelandensim, wat betekent dat het één simkaart is met twee nummers. Namelijk een Surinaams en een Nederlands nummer. Hierdoor bel je altijd via het lokale netwerk (van Suriname of Nederland) en daarom ook via het lokale tarief. Daarom is bellen binnen Suriname net zo goedkoop als bellen vanuit Suriname naar Nederland.
Ook andersom, vanuit Nederland naar Suriname bel je goedkoop, omdat je hiervoor het Surinaamse netwerk gebruikt. Dit kan al vanaf 10 cent via het TeleSur en Tele G netwerk en voor alle andere providers betaal je alsnog slechts 20 cent.

Hoe bel jij vanuit Suriname naar Nederland? Laat het ons weten middels een reactie!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − een =